20. august 2019

AGORA PORTALS - UGENS PROFIL

"Mit hjem er Mallorca. Mit klasseværelse er verden"

Disse to sætninger opsummerer meget fint den globale uddannelse og overordnede læring, som eleverne får, hvis de har deres daglige gang denne uges virksomhedsprofil, uge 34: AGORA PORTALS INTERNATIONAL SCHOOL i Portals Nous. 

Præcis som det har været tilfældet med AGORA PORTALS INTERNATIONAL SCHOOL, har også BEST OF Palmas ugentlige virksomhedsprofiler holdt sommerferie. Men igen: Præcis som AGORA PORTALS snart igen slår dørene op til endnu et nyt skoleår - fra børnehave og børnehaveklasse til gymnasiet - hvor samtlige elever vil se deres klassekammerater og lærere igen - er vi hos BEST OF Palma også tilbage med nye ugeprofiler. Derfor: Lad os komme i gang!  

Vores virksomhedsprofil i uge 34 udgør en del af uddannelsesgruppen NACE Schools. AGORA PORTALS, der er internationalt anerkendt for sine akademiske kvaliteter, stiller skarpt på hver enkelt elevs behov, og det var desuden den første skole på de baleariske øer, der fik tilladelse til at undervise i den internationale gymnasiale uddannelse IB. 

Tre søjler udgør læringsfundamentet

AGORA PORTALS' uddannelsesprojekt er bygget op omkring tre centrale tankesæt, som bl.a. inkluderer uddannelsesekspertise, dybde og global parathed, herunder sprogtilegnelse på højt plan. Takket være disse søjler og skoleværdierne (respekt og tolerance, ansvar, kritisk og kreativ tænkning, selvforbedring og socialt engagement) er AGORA PORTALS kendt for sin unikke fremgangsmåde såvel som for sit internationale miljø, der tilbyder alle studerende en global uddannelse, der hjælper dem med at udvikle sig følelsesmæssigt, fysisk og intellektuelt.

AGORA PORTALS har base på Mallorca, men uddanner verdensborgere!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia