23. april 2020

AGORA PORTALS - UGENS PROFIL #17

Vi kunne ikke forestille os en mere passende måde at fejre den verdensomspændende 'Bogens Dag' end ved at hædre den store indsats, som denne uges virksomhedsprofil udfører på daglig basis. 

Altid et skridt foran sørger AGORA PORTALS INTERNATIONAL SCHOOL sammen med resten af den samlede uddannelsesgruppe Globeducate for at fremhæve, at læsning er både sjovt og sejt - og i år går skolen det ved at få elever fra gruppens flere forskellige skoler til at deltage i, hvad de kalder en 'Ekstrem Læse Udfordring'. 

I går fejrede AGORA PORTALS 50-årsdagen for 'Jordens Dag'. Og trods karantæne og den globale coronakrise fortsætter den internationale skole ufortrødent med at fremhæve vigtigheden af at passe godt på vores klode - og minde deres elever i samtlige klasser og på alle alderstrin, at det er væsentligt at tage action på de indgåede lokale, nationale og globale klimaaftaler + skolens overordnede målsætning om at få ØkoSkolernes grønne flag. AGORA PORTALS har - også inden for dette område - lykkedes med at samle eleverne og få dem til at forstå vigtigheden af at handle på klimaforandringerne - og forstå, at de både hver for sig og samlet kan gøre en stor forskel. 

Så til alle lærere og ansatte på AGORA PORTALS INTERNATIONAL SCHOOL

Vi værdsætter jeres arbejde, dedikation og indsats. Og vi er meget stolte af, at I er en del af vores lokalsamfund og uddannelsesmæssige fundament. 

For yderligere information om AGORA PORTALS, inkl. kontaktdata, klik og kig endelig nærmere på skolens profil lige her.  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble