30. april 2020

BEST OF Palmas nyhedsbrev #1 i 2020

På grund af den ekstraordinære situation, vi alle har stået i over de seneste uger og måneder, har vi valgt at udskyde distributionen af vores nyhedsbreve. Men netop fordi mange af vores lokale helte, butikker og virksomheder mere end nogensinde har brug for vores støtte - og endnu mere vil have det, når krisen engang blæser over, har vi netop sendt et nyhedsbrev på gaden for at stille skarpt på nogle af de lokale perler derude, som kun venter på, at vi snart kommer tilbage. 

Med BEST OF Palmas nyhedsbrev giver vi dig et væld af links til historier, nyheder og informationer om kommende åbninger og arrangementer + et eksklusivt BEST OF*FER. Du vil kunne finde samtlige historier andetsteds på vores site som separate historier. Men hvis du trykker lige her, får du alt-i'ét samlet nyhedsbrev!

Mange flere nyhedsbreve følger i løbet af året - og muligvis med en kortere frekvens end tidligere. For selvom hele holdet bag BEST OF Palma fortsat arbejder hjemmefra, vil vi fortsat gøre vores BEDSTE for at introducere nye virksomheder til vores forretningsindex, uploade events i vores kalender (når det bliver muligt at afholde dem igen) og sende nyheder ud via de sociale medier, så du kan holde dig opdateret på, hvad der sker i vores fantastiske hovedstad Palma og på mindst lige så fantastiske Mallorca. 

Vi ønsker dig en fortsat god uge og håber, at du både vil nyde vores nyhedsbrev, og at du fortsat vil følge os og like + dele vores opslag på de sociale medier. 

Hold modet oppe og bevar håbet! & God læsning!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble