30. juni 2020

BEST OF Palmas nyhedsbrev #2 i 2020

Hold da helt ferie! - på Mallorca!

Læs BEST OF Palmas nyhedsbrev #2 lige her!

Sommerferien er over os, og rigtigt mange står foran at skulle vælge ferielokation. Ikke nødvendigvis for at blive i deres hjemlande, som det ellers længe så ud til - men nu også med mulighed for at rejse ud.

Mallorca vil ikke bare være et godt bud, men et af de allerBEDSTE, fordi øen indeholder alt til den BEDSTE ferie, du overhovedet kan forestille dig. Desuden har øen et væld af virksomheder, forretninger og erhvervsdrivende, som kan give dig oplevelser, der rækker langt udover en enkelt ferie, men som du vil ønske at komme tibage til, søge rådgivning hos og blive en daglig del af. 

Mallorca er nemlig altid værd at udforske. Også til hverdag. Derfor: Hold da helt ferie! - på Mallorca. Og brug altid gerne BEST OF Palma som din genvej til det allerBEDSTE fra et af verdens skønneste steder. 

Med BEST OF Palmas nyhedsbrev giver vi dig et væld af links til historier, nyheder og informationer. Du vil kunne finde samtlige historier andetsteds på vores site som separate historier. Men hvis du trykker lige her, får du alt-i'ét samlet nyhedsbrev!

Mange flere nyhedsbreve følger i løbet af året, for hele holdet bag BEST OF Palma vil fortsat gøre alt, hvad vi kan for at introducere nye virksomheder til vores forretningsindex, uploade events i vores kalender (vil ske meget snart, når det bliver muligt at afholde dem igen) og sende nyheder ud via de sociale medier, så du kan holde dig opdateret på, hvad der sker i vores fantastiske hovedstad Palma og på mindst lige så fantastiske Mallorca. 

Vi ønsker dig en fortsat god uge og håber, at du både vil nyde vores nyhedsbrev, og at du fortsat vil følge os og like + dele vores opslag på de sociale medier. 

Rigtigt god sommer! & Rigtigt god læsning!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble