11. juni 2019

BEST OF Palmas nyhedsbrev #6 i 2019

Sommeren er her! - og det er BEST OF Palmas nyhedsbrev #6 i 2019 også! Som altid indeholder nyhedsbrevet et væld af links til historier, nyheder og arrangementer + et helt fantastisk og meget eksklusivt BEST OF*FER samt meget, meget mere, du også vil kunne finde andetsteds på vores site som separate historier. Men hvis du trykker på linket, finder du alt indhold samlet!

Mange flere nyhedsbreve følger i løbet af året, men netop denne sjette udgave bliver BEST OF Palmas sidste nyhedsbrev før sommerferien. Vi fortsætter helt sosm vanligt med at introducere nye virksomheder til vores forretningsindex, uploade events i vores kalender, og sende nyheder ud via de sociale medier henover sommerferien, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der sker nær dig - i den fantastiske hovedstad Palma og på den mindst lige så fantastiske ø Mallorca. 

Dermed er det udelukkende vores nyhedsbreve, der henover sommeren puster ud i en liggestol på en Mallorcas fantastiske strande. Vi håber at se dig undervejs, og at du fortsat vil følge os og like + dele vores opslag på de sociale medier. Og mest af alt håber vi, at du vil få en helt igennem vidunderlig sommer!

God læsning! - og rigtigt god sommer!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia