31. oktober 2019

BEST OF Palmas nyhedsbrev #9 i 2019

Efterhånden som efteråret nærmer sig - med blæsende og regnvejrsfulde dage, men også med hyggelige eftermiddage med varm the eller kakao og et tæppe - bringer BEST OF Palma dig endnu et nyhedsbrev. Årets udgave #9 tilbyder endnu engang et væld af links til historier, nyheder fra profilkunder og sæsonens BEDSTE arrangementer samt meget, meget mere, som du også vil kunne finde andetsteds på vores site som separate historier. Men hvis du trykker på linket, finder du alt indhold samlet!

Vi regner med at distribuere endnu et par nyhedsbreve, herunder en decideret december- og juleudgave, inden 2019 rinder ud, og præcist som det er tilfældet med denne niende udgave, vil de introducere nye virksomheder til vores forretningsindex, uploade events i vores kalender og sende nyheder ud via de sociale medier, så du konstant og hele tiden kan holde dig opdateret på, hvad der sker nær dig - i vores fantastiske hovedstad Palma og på vores mindst lige så fantastiske Mallorca. 

Vi håber, du vil nyde BEST OF Palmas nyhedsbrev #9, og at du fortsat vil følge os + like og dele vores opslag på de sociale medier, så vi sammen fortæller de mange gode historier fra de mange perler rundt omkring på Mallorca. 

God læsning!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia