29. april 2020

Bevar håbet! - todo va a salir bien

Allerede god tid inden udgangen af 2019 så vi frem til et super 2020. Og i januar - netop indtrådt i et spritnyt årti - trådte vi speederen i bund og sagde 'fuld fart frem', mens vi brainstormede idéer og perspektiver internt over skrivebordet og bookede masser af eksterne møder med spændende potentielle kunder og forretningspartnere. Allesammen ivrige efter og klar til at starte endnu et fantastisk år på bedste vis. 

Vi vidste på daværende tidspunkt intet om, at verden - som vi altid havde kendt og holdt af den - ville ændre sig drastisk inden for ganske kort tid. Og at både mennesker og virksomheder ville komme til at kæmpe for at overleve. COVID-19 - eller corona - ramte både lokalt, nationalt og globalt, og pludselig blev alle vores anstrengelser for at præsentere jer for et stadigt større og mere omfattende erhvervsindex, skrive eventyrlige nyheder og sjove anekdoter + bringe opdaterede og inspirerende indslag fra både landsbysamfundene på Mallorca og hovedstaden Palma henvist til bagsædet, mens andre - langt mere vitale, alvorlige og kritiske - aspekter i livet indtog ikke bare førersædet, men også førertrøjen - og satte sig i spidsen for absolut alt.  

I januar 2020 lovede vi jer ikke alene et spændende år. Vi lovede jer også nogle både spændende uger og måneder. Vi havde bare ikke regnet med, at de ville blive helt SÅ spændende ... 

Kontrasten var og er voldsom: Vi gik fra en skøn og meget aktiv tid med travlhed og masser af møder med både nuværende og mulige nye profilkunder - til at fokusere på de indre linjer, overholde myndighedernes anvisninger og retningslinjer om at holde os hjemme og nøje følge udviklingen af corona. I hjemmekarantæne. 

Og netop denne hjemmekarantæne har været vores nye hverdag i dage, uger og måneder efterhånden. Og selvom nogle af børnene fik lov til at tage på korte ture udendørs fra begyndelsen af sidste uge, forsøger vi andre stadig at forstå, hvad det egentlig er, der har ramt os, og hvilke konsekvenser det vil have for både Mallorca, Spanien og resten af verden i tiden fremover. Til gengæld modtager vi i netop disse dage begyndende tegn og forlydender på bedring på Mallorca og fastlandet + i andre dele af Europa. Noget tyder langsomt på, at vi er ved at vinde over vores usynlige fjende. Fordi vi står sammen. Hver for sig. 

Hos BEST OF Palma har det været vores målsætning siden ultimo 2018 at hjælpe med at vækste jeres respektive forretninger. Og selvom - eller måske netop fordi - corona muligvis er langt fra overstået, insisterer vi på at fastholde denne målsætning. Nu. Mere end nogensinde. 

Så hvad enten du er et shoppingcenter eller en lokal forretning i udkanten af byen, en restaurant eller en café, et 5-stjernet boutiquehotel eller en finurlig secondhand shop i bymidten: Vi er her fortsat for at hjælpe dig, din forretning og dine medarbejdere og kolleger med at få den opmærksomhed - og de kunder - I fortjener, så I kan komme tlbage igen for fuld styrke.  

Det betyder, at vores mission om at hjælpe jer vækste er mere relevant end nogensinde før. Og det betyder, at vi fotsat gør alt det BEDSTE, vi har lært, for at stille vores digital platforme og tilstedeværelse til rådighed for jer, så I kan bruge dem til at få jeres nyheder og informationer ud til både vores læsere og følgere og jeres både eksisterende og kommende kunder. Derfor: Ring eller send os meget gerne en email - uanset om det er for at sludre lidt om mulighederne uden nogen som helst form for forpligtelse, eller I ganske enkelt har lyst til at fortælle jer om de udfordringer og tanker, I tumler med, så vi kan give jer vores input til, hvordan vi sammen kan holde hjulene i gang BEDST muligt. For jer. Og for hele Mallorca. 

Pas fortsat rigtig godt på jer selv og hinanden. Hold jer raske, friske og postive. Eller sagt på en anden måde: Hold modet oppe og bevar håbet. Todo va a salir bien. Alt bliver godt igen. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble