22. april 2019

DR HUW JONES - UGENS PROFIL

Ugens virksomhedsprofil, uge 17 giver dig en helt særlig glød! 

HSJ CLINIC - DR HUW JONES tilbyder en lang række fantastiske kosmetiske behandlinger, herunder en ganske særlig ansigtsbehandling, der giver din hud ny glød ved hjælp af klinikkens egne højkvalitetsprodukter.

Så hvis din hud føles lidt trist eller bare har brug for et forårsboost, er behandlingsstolene hos HSJ CLINIC - DR HUW JONES opvarmet, så de er helt perfekte, og lyset er dæmpet, så du kan tage et velfortjent hvil - og bare lade dig forkæle.  

Udover at tilbyde dig de BEDSTE produkter, som vi er sikre på, vil blive dine nye favoritter, står det fantastiske team af specialister hos HSJ CLINIC - DR HUW JONES klar til at lægge den mest egnede plan for netop din hud - hvad enten den er fedtet, tør eller udfordret på den ene eller anden måde. 

Ansigtsbehandlingen for særlig glød inkluderer følgende: 

Rens
Damp
Eksfoliering
Fjernelse af urenheder (hvis nødvendigt)
Fugtighedsmaske med hyaluronsyre
LED maske til kollagen boost og generel heling
Skulder-, nakke- og ansigtsmassage.

Behandlingen tager fulde 60 skønne minutter - og fås til en pris af kun EUR 60,-

Alle produkter, der benyttes til både denne og en hvilken som helst anden behandling hos HSJ CLINIC - DR HUW JONES er parabenefri, veganske og ikke testet på dyr.

Book en aftale så snart som muligt - og du vil ikke alene få et helt nyt syn på ordet 'glød'; du vil også få værdifuld vejledning til generel og mest optimal pleje af din hud i hverdagen. 

Vi ses hos HSJ CLINIC - DR HUW JONES!

Calle de la Ginesta, 1
07181 Bendinat

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia