25. maj 2020

Enestående penthouse i Portals

Drømmer du om det gode liv på Mallorca? - Tag et kvantespring henimod det ved køb af denne smukt renoverede penthouse-lejlighed i eksklusive Portals med en spektakulær 360 graders udsigt over både hav(n) og bjerge - på et sted, der oser af alsidighed og en atmosfære af både ro, frihed og eventyr. 

Portals er fantastisk - og det samme kan siges om denne komplet renoverede penthouselejlighed, som netop er sat til salg. 

Den skønne lejlighed - som er renoveret i overensstemmelse med den skandinaviske håndværks- og designtradition, og som består af tæt på 250 m2 i ét plan - er placeret øverst oppe på 8. etage. Penthouse-lejligheden har fire soveværelser, hver med et badeværelse en suite - hvoraf to har adgang til deres egen private terrasse, mens de to øvrige har adgang til den store terrasse. Derudover består lejligheden af en rummelig stue og spisestue med pejs - og igen med direkte adgang til terrassen - et moderne, fuldt udstyret køkken, et bryggers og et gæstetoilet. Et andet højdepunkt er den private, store tagterrasse med fantastisk udsigt over Port Portals på den ene side og mod de grønne bjerge på den anden. To parkeringspladser ledsager penthouse-lejligheden. Ejendomskomplekset er rummeligt med fælles pool og have.

Byen Portals ligger omkranset af bugter, strande og klipper, der på den side giver dig en enestående mulighed for at dyrke mange forskellige former for sport som f.eks. dykning, sejlads eller jetski - og på den anden side giver dig lejlighed til at opleve Mallorcas betagende natur på vandreture i de nærliggende bjerge. Faktisk har hele atmosfæren omkring Portals meget at tilbyde. Havnen og dens mange anerkendte restauranter inspirerer hver dag både fastboende og turister - ligesom de omkringliggende sportsklubber tilbyder tennis, padel, fodbold osv.

Så uanset om du er på udkig efter en investering, en sommerholig eller en helårsbolig og centrum for dit nye drømmeliv på Mallorca: Portals er et af de mest eksklusive boligområder på Mallorca, hvilket netop denne penthouse-lejlighed er et fantastisk eksempel på. 

Boligareal er 242 m2
Udnyttet areal er 484 m2
Antal soveværelser er 4
Antal badeværelser er 4

Udbudsprisen = EUR 1.350.000

For yderligere information og booking af besigtigelse af ejendommen er du meget velkommen til at ringe til: +45 2424 7780

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble