17. september 2019

Forkæl dig selv allerede i dag!

En af BEST OF Palmas værdifulde profilkunder HSJ CLINIC - DR HUW JONES kører i øjeblikket en række spændende tilbud, som bl.a. inkluderer:  

Microdermabrasion + kemisk peeling

Den absolutte top ansigtsbehanding efter sommerens varme, fordi den renser i dybden! Opbygning af cremer,  sved, soleksponering og make-up henover de varme sommermåneder blokerer porerne - på samme måde som høje temperaturer også kan stimulere olieproduktionen og forårsage udbrud. En dyb eksfoliering kombineret med en kemisk peeling hos HSJ CLINIC - DR HUW JONES, som selvfølgelig vil være specielt målrettet din hudtype og evt. udfordringer, frisker din hud op påny og fjerner urenheder.

Nye ansigtsmasker

Både det fantastisk dygtige personale hos HSJ CLINIC - DR HUW JONES og alle kunderne i klinikken elsker de nye ansigtsmasker! Uanset om det er de fugtgivende, opstrammende, anti-aldrende eller beroligende: Din hud får nyt liv og opnår en glød, der er intet mindre end fantastisk.

BEST OF*FER i hele september

Når du booker en tandblegningsbehandling hos HSJ CLINIC - DR HUW JONES i løbet af september måned, får du produkt med hjem til en gratis hjemmebehandling - til en værdi af EUR 35.-.

Tandblegemidlet er 100% sikkert, tilfører ikke ekstra følsomhed til dine tandhalse og fjerner pletter. Det eneste, du skal gøre, er at børste dine tænder med dette blegemiddel med frisk pebermyntesmag beriget med ekstrakt af grøn te - og du vil se resultater, der varer i op til seks måneder.  

Så book en aftale allerede i dag! Og lad dig forkæle af et team af ægte fagfolk!

HSJ CLINIC - DR HUW JONES
+34 971 133 849

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia