9. december 2019

Fra alle os til alle JER!

Med vores sidste nyhedsbrev i 2019 fulgte som altid et par korte flashbacks og - lidt flere - lige så korte flash-forwards. Til gengæld er bør det være kendetegnende for netop den sidste udgave af nyhedsbrevet, at det er gennemsyret af en massiv TAK fra hele teamet bag BEST OF Palma. TAK for et helt igennem fantastisk år. 

Det har været et år, der har bragt langt flere skønne stunder og herlige, hyggelige relationer, end vi ovehovedet kunne have drømt om, håbet på eller forestillet os. Og det får os til at se frem til 2020 med forventning, beundring og kæmpe kærlighed. I forhold til alt det, der måtte komme. Alle de nye attraktioner og skønne udflugtssteder, som skal udforskes. For altid skønne Mallorca med sin altid overraskende og fabelagtige hovedstad Palma. For alle turister og fastboende. For oplevelser og events. Og ikke mindst for øens og byernes evne til konstant at overaske og være både livet og centrum af sjov og glæde.  

Kort sagt: Både Mallorca og Palma fascinerer os stadig - og som aldrig før. Vi fyldes dagligt med den største og BEDSTE WAUW-følelse af dem alle. Også fordi det er et stort priviligium at få lov til at arbejde sammen med jer allesammen - læsere, profilkunder, samarbejdspartnere og Mallorca-elskere generelt - om at sprede det glade budskab og fremme Mallorca og alle øens kendte og ukendte perler. 

Derfor: Ad hjertet TAK. Og rigtigt glædelig jul. Feliz Navidad. 

... og husk: At selvom julen nærmer sig, kører vores virtuelle julekalender stadig for fulde gardiner på Facebook og Instagram - og selvfølgelig frem til den 24. december. Fortsat god fornøjelse!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia