26. marts 2019

GALLERY CORNER - UGENS PROFIL

Ugens virksomhedsprofil, uge 13: Kunst fra De Baleariske Øer

I det samme øjeblik, du træder ind i de smukke gårde og gårdhaver, der hører til nogle af Palmas mange paladser i hjertet af den gamle bydel, bliver du mødt af fantastisk arkitektur. Helt på samme måde er det i de øjeblikke, hvor du føres ned ad små passager til en lokal bugt eller en lille landsbyhavn, der er indhyllet i Mallorcas fantastiske lys og stemning. Uanset hvor du vælger at tage hen, og hvordan du vælger at betragte dine omgivelser her på Mallorca, er de betagende: De mangefarvede blomster, de smukke, gamle huse og den storslåede, vilde natur. 

Alt dette - og meget mere - får du en unik fornemmelse for, når du besøger denne uges virksomhedsprofil: GALLERY CORNER. Galleriets indbydende glasdøre åbner til en oase af samtidskunst og fotografier, originale kunstværker og illustrationer, håndlavede fliser, vintagekort og meget mere. 

Giv kunsten i gave: En fantastisk rabat på 15% på alle køb 

GALLERY CORNER er Balearernes førende kunstleverandør, som ovenikøbet giver dig 15% i rabat på alle dine indkøb. Det eneste, du skal gøre for at opnå denne rabat, er at fortælle, at du har læst om deres fantastiske galleri her på BEST OF Palma. Og uanset om du ønsker at give kunsten i gave eller beholde den for dig selv, får du dermed et BEST OF*FER af de allerBEDSTE, nemlig adgang til kunst og kunstværker inspireret af Balearerne!

Vi ses hos GALLERY CORNER: 

Calle Protectora, 1
07012 Palma

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia