11. marts 2020

HIT MALLORCA - et sandt hit

Et område på 30.000 m2, der vil huse både fantastiske uden- og indendørs faciliteter med restaurant, aftensshows og natklubaktiviteter

Der vil være tale om et område, der aldrig før er set på Mallorca, og som vil være designet til at modtage både turister og fastboende, der vil få chancen for at opleve gastronomiske retter i verdensklasse - med Martín Berasategui ved roret, som er en universel gastronomisk reference som spansktalende kok med fleste Michelin-stjerner - tolv i alt. Derudover vil området - som er planlagt til at åbne i foråret 2020 - agere vært for aftenforestillinger med mad og en spektakulær natklub med besøg af internationalt anerkendte kunstnere samt regelmæssige begivenheder, der vil tiltrække nogle af de mest hypede DJs og producere. Kort sagt: En kreativ og helt igennem fantastisk oplevelse - unik for øen og aldrig set før.

Alt dette vil få til huse i et unikt område på mere end 30.000 m2, opdelt i flere overdækkede og udendørs områder, som uden tvivl vil overraske publikum med sin arkitektoniske avantgarde, designet af det prestigefyldte Estudio In af David Alayeto - skaberen af ​​emblematiske spillesteder som bl.a. Destino Pacha, Restaurant-Cabaret Lío på Ibiza, NAÔ Pool Club eller Pacha Dubai. 

HIT MALLORCA vil være placeret på Carretera de S'Aranjassa (tidligere Teatro Es Fogueró) og vil være åben hele året rundt.

Hold øjne og ører åbne for flere oplysninger om den planlagte åbning og kommende aktiviteter.  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble