29. juni 2020

Intet mindre end lækkert: Jule- og nytårsmenuer

Det er officielt: Din planlægning af både julemiddagen den 24. og 25. december + nytårsaften kan både begynde - og slutte - lige her! 

AT MILA'S stiller med de skarpeste og lækreste menuer - og er samtidig garant for, at du får nogle festlige timer! 

Den 24. december 24th fra kl. 18:00 - maden serveres fra kl. 19:00
Menuen vil være skandinavisk/ dansk inspireret, og naturligvis vil der være et fuldt dekoreret juletræt til at fuldende aftenen og stemningen!

Den 25. december fra kl. 17:00 - maden serveres fra kl. 18:00
I aften kører AT MILA's med en britisk/ skotsk og irsk menu, og også på denne aften vil der selvfølgelig være juletræ, så julen for alvor kan sænke sig og festlighederne begynde! 

Den 31. december: Sig pænt farvel til 2020 - og byd et varmt og hjerteligt velkommen til 2021!

Du finder menuerne for alle tre aftener ovenfor. Og husk endelig, at bordreservation er nødvendig og meget gerne skal foretages så snart som muligt på T: i+34 722 113 688 eller via email: info@atmilas.com

Du er også mere end velkommen til at tage forbi restauranten og bestille direkte hos personalet: 

C/ Santa Ponsa 17, local 1
07183 Costa de la Calma

Selvfølgelig kan alle tre menuer også bestilles som take-away, hvis du foretrækker at fejre aftenerne hjemme hos dig selv eller hos venner. Dog skal samtlige take-away menuer bestilles minimum 2 uger i forvejen. Og husk: AT MILA's tager sit motto om 'good times and great food!' meget alvorligt. Og personalet vil gøre alt for at sørge for skønne aftener med skøn mad. 

Velkommen! - og velbekomme!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble