29. juni 2020

Kunst med masser af hjerte

Line Bank lever sit liv i farver; et rigt liv, der er fyldt af mennesker, eventyr og rejser

Hun voksede op på Fyn og boede senere med sin egen familie i Sønderjylland, inden hun valgte at tilbringe en stor del af året på Mallorca, hvor også hendes galleri og showroom BANKS ABSTRACTIONS ligger i det smukke bycentrum i Andratx. Før det boede hun sammen med sin familie på New Zealand og det spanske fastland. 

Disse mangeartede og varierede ind- og udtryk i forhold til både kulturer, mennesker, mad og natur strømmer i dag fra hendes pensler og lærreder. Gennem farver både fanger og frigiver Line sin passion for at male. Hun giver personlige fortolkninger af livets mange sanseindtryk og erfaringer, som hun bringer videre med stor farverigdom, hjerte og masser af glæde. 

Lines meget aktivt livsstil står i skarp kontrast til de mange stille 'alene'-timer, hun dagligt tilbringer i sit atelier. Ikke desto mindre er den hendes muse og inspiration, som konsekvent får hende til både at male og møde livets udfordringer med et åbent sind. 

Lines malerier præsenteres i hendes gallerier og udstilles også flere steder på øen. For yderligere information om BANKS ABSTRACTIONS og Line Banks kunst med masser af hjerte, klik og kig lige her.  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble