21. april 2019

LINDNER GOLF RESORT - bare WAUW!

Glamour og elegance kombineret med familiehygge og afslapning! Vi er stolte af at præsentere LINDNER GOLF RESORT i Bendinat: En oasis, der både fungerer som et skønt golfhotel, et eksklusivt kursted, et romantisk gemmested og et sjovt familiested. Alt på én og samme tid!

LINDNER GOLF RESORT er en oase for alle aldre! ... men tag endelig ikke vores ord for gode varer! Book i stedet dit eget ophold - og læg an til at tilbringe nogle af de BEDSTE ferie- og hyggedage på dette fantastiske sted - og giv dermed både dig og selv og din familie en oplevelse for livet!

Super sommertlbud for familier!

... Men det er langt fra det hele: LINDNER GOLF RESORT kører også netop nu et fantastisk sommertilbud for familier. Tilbuddet gælder fra begyndelsen af juli, hvor 2 voksne + 1 barn kan bo sammen i et dobbeltværelse, inklusive morgenmad, til en pris fra EUR 174,30 pr. nat/ værelse. Dermed giver LINDNER GOLF RESORT dig alle muligheder for at forkæle både dig selv og din familie med en ferie, hvor ønsker om sjove børneprogrammer, fantastisk børneklub og velsmagende børnebuffet kan opfyldes så let som ingenting. Dette sommertilbud har kort sagt alt det, din familie vil elske! - og alt det, der skal til for at skabe en skøn ferie på Mallorca!

Vi ses på LINDNER GOLF RESORT i Bendinat tæt ved Portals Nous!

Calle Arquitecto Francisco Casas, 18 
07181 Bendinat

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia