8. april 2020

LINDNER GOLF RESORT - UGENS PROFIL #15

Denne uges virksomhedsprofil holder fortsat lukket pg.a. den nuværende karantæne på Mallorca og over det meste af verden. 

LINDNER GOLF RESORT går alt i sin magt for, at gæsterne kan føle sig sikre og veltilpas, at de får det maksimale ud af interaktionen med hotellet, som fortsat udviser stor fleksibilitet og gør sin yderste for at stoppe smittekurven. Netop derfor er hotellet også fortsat lukket. Men hvis du har nogen som helst spørgsmål til situationen og/ eller til hotellet i det hele taget, er du mere end velkommen til at kontakte personalet i Tyskland på telefon: +49 211 44755 100. 

Og når det så er sagt, så er LINDNER GOLF RESORT stadig indbegrebet af alt, hvad dit hjerte kan begære!

Det har en fantastisk beliggenhed på Royal Golf i Bendinat - kun få minutter fra Palma og den skønne og meget livlige havn i Puerto Portals. Sammenlagt betyder det, at LINDNER GOLF RESORT på Mallorca kan få enhver feriegæsts hjerte til at slå over i ren og skær glæde - bare ved at gå ind i hotellets lobby og lounge-område. 

Forkæl dig selv udover alle grænser! Besøg LINDNER GOLF RESORT på din næste ferie, og du er garanteret en oplevelse for livet! 

For mere information, klik og kig på den komplette hotelprofil lige her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble