17. maj 2019

Luksusvilla med spektakulær udsigt

Lige nu har du mulighed for at rekvirere en af de mest eksklusive og fantastiske villaer med eminent udsigt i Bendinat - Anchorage Hill 

Hos BEST OF Palma er vi på ingen måde i tvivl: Dette er langt mere end en eksklusiv villa. Det er en helt fantastisk perle, som du netop nu har en helt enestående mulighed for at købe. 

Villaen, der er nyistandsat ned i mindste detalje, ligger i Bendinat - Anchorage Hill, der er at betragte som et af de mest eksklusive og bedste boligområder på Mallorca.  

Boligarealet fordeler sig på tre etager, der er opdelt som følger: 

Indgangsparti, der inkluderer en voluminøs og meget rummelig spise- og dagligstue med en fantastisk havudsigt og udgang til terrasse- og poolområde. Førstesalen består også af et åbent luksuskøkken med Gaggenau elementer, to soveværelser,  et badeværelse og et gæsttoilet. 

2. salen og dermed øverste etage indeholder forældresoveværelset med påklædningsværelse/ walk-in og badeværelse en-suite, privat terrasse og - igen: En spektakulæar havudsigt hele vejen ind til Palma. Der er desuden fire øvrige soveværelser og to badeværelser på denne etage. 

Nederste etage huser en stor garage, en vinkælder, et loungeområde, et toilet og et bryggers. 

En elevator tager dig nemt og bekvemt op og ned på samtlige etager, og udenfor har du adgang til adskillige både åbne og overdækkede terrasser + en 95 m2 swimmingpool. 

Det er en ejendom, hvor der er kælet for samtlige detaljer, og hvor kun de bedste og mest eksklusive materialer er anvendt for at skabe en bolig langt udover det sædvanlige. Kort sagt: Dette er en perle af en ejendom!

Boligareal er 786 m2
Udnyttet areal er 1,046 m2
Samlet areal er 1,053 m2
Antal soveværelser er 7 
Antal badeværelser er 4

Udbudsprisen = EUR 8.880.000

For yderligere information og booking af besigtigelse af ejendommen er du meget velkommen til at klikke ind på ejendomsmæglerens hjemmeside. Alternativt kan du ringe direkte til den førende specialist inden for køb og salg af ejendomme hos LIVING BALEAR

Maximillian Ostermann
+34 654 94 56 84

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia