23. marts 2020

MALLORCA IMPRESSIONS

Februar virker meget langt væk

og det samme gør de tidlige forårsdage, før krisen ramte hele verden, og vi alle befandt os i en markant anderledes og skræmmende hverdag. Marts har været både regnfuld og solrig. Men mest af alt har den båret præg af en mørk sky, vi allesammen nu kender som corona. Fra hele redaktionen på BEST OF Palma sender vi de varmeste og BEDSTE tanker til jer alle - og håber, at I bruger tiden i karantæne til at passe rigtig godt på jer selv, jeres kære og hinanden.

Mallorca er en gave i sig selv. Men nu findes også mallOrca IMPRESSIONS

Når det ikke er muligt at bevæge sig udenfor og nyde vores skønne ø og dens mange kendte og mere ukendte perler, har vi besluttet os for at prøve at bringe lys, håb og solskin jeres vej på en anden måde. Denne 'anden måde' skulle gerne give jer mulighed for at tage på tur ud i Mallorcas forårssol, selvom I stadig befinder jer indendøre, og det kan vi gøre via en helt speciel gave, nemlig mallOrca IMPRESSIONS! For udover at kunne besøge BEST OF Palmas online univers som altid - og forhåbentlig finde masser inspiration dér - har vi nu også fået muligheden for at tilbyde en eksklusiv og smuk bord til sofabordet, der meget gerne skal bringe glæde i mange, mange år fremover: 

mallOrca IMPRESSIONS 
– et magisk bogunivers om vores smukke ø og nogle af dens mange vidundere

mallOrca IMPRESSIONS publikationen er en kærlighedserklæring til vores ø - udgivet på tre sprog (engelsk, spansk og tysk) og skrevet af Mallorca insideren Stefan Loiperdinger. Bogen: 

.  indeholer hele 204 magiske sider af både tekst og fantastiske billeder
.  måler 230 x 220mm x 28 mm
.  koster kun EUR 35, ekskl. transport, for alle BEST OF Palmas læsere og følgere (normalprisen er = EUR 39,-)

Det eneste, du skal gøre, for at få fat i denne skønne publikation er at indskrive dig med passwordet: Bestofpalma

For en lille forsmag er du velkommen til at klikke lige her. Og så er der ellers kun tilbage fra vores side at ønske dig

Mange timers skøn og hyggelig læsning! 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia