1. juli 2019

MD HAIR & BEAUTY SALON - UGENS PROFIL

Gå endelig ikke glip af denne uges virksomhedsprofil, uge 27: En frisør- og skønhedssalon, som vil ændre dit syn på præcist HVOR godt du kan se ud og føle dig! ... 

Ejer, farve- og klippespecialist udover det sædvanlige hos MD HAIR & BEAUTY SALON i Illetas vil med dit input skabe en stil, der udelukkende fremhæver dine allerbedste sider. Se bare nærmere på billederne ovenfor - og du vil vide præcist, hvad vi mener: 

1) og 2) Salonejer DESI vil vaske dit hår og din hovedbund, så englene synger

3) Hårpåsætning og fylde med 100 gr 100% menneskehår af luksuskvalitet, som efterfølgende er blevet stylet til perfektion 

4) Fantastisk farveforandring og enkelte hår extensions, som skaber ny fylde og spil omkring ansigtet og samtidig udjævner farveforskelle. Fra orange- og messingfarvet til en smuk og rig karamelagtig tone. 

Fra BEST OF Palmas redaktion er der vist kun tilbage at tilføje et stort og rungende WAUW! - og så ellers anbefale dig at booke en tid hurtigst muligt, så du ved selvsyn kan konstatere de fantastiske resultater, MD HAIR & BEAUTY SALON kan skabe. Det eneste, du skal huske, hvis du gerne vil have et nyt og lækkert look til sommerferien er, at salonen holder ferielukket i august måned. Til gengæld har den åben i hele juli - og så igen fra 1. september. 

Bestil tid hurtigst muligt!
+34 971 096 811

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia