17. oktober 2019

PALMA AQUARIUM - UGENS PROFIL

Ugens virksomhedsprofil i uge 42 gør det muligt for dig at tilbringe en skræmmende sjov familieaften med hajerne til Halloween. Så gør dig klar til en WAUW-oplevelse af de helt store! 

Selvom vejret på Mallorca ikke ubetinget har gjort sig klar til indendørs aktiviteter endnu, er PALMA AKVARIUM en aktiviteter for hele familien - hele året. Det er et magisk sted, der tager dig igennem verdenshavene og lader dig stifte indgående bekendtskab med mere end 700 forskellige arter fra Middelhavet, Atlanterhavet, Stillehavet og Det Indiske Ocean.  

Derudover er denne uges virksomhedsprofil - uanset vind og vejr på vores smukke ø - i gang med forberedelserne til nogle skræmmende sjove dage, inklusiv en fantastisk overraskelse: 

PALMA AKVARIUM fejrer halloween i en smittende sjov atmosfære, fordi lørdag den 2. november får du og din familie muligheden for at Sove med Hajerne.

Så hvis du ønske dig en eventyrlig nat med dine børn, skal du skynde dig at sikre billetter til dette fantastiske haj-eventyr - og få en nat med både dem og hajerne i: 

PALMA AKVARIUM
C/ Manuela de los Herreros i Sorá, 21 
07610 Palma

+34 902 702 902

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia