11. april 2019

Palmallorca i april - God påske!

Om foråret viser Mallorca sig fra sin smukkeste side!

Efterhånden som solen kigger stadigt mere frem, kan vi snart ikke sige andet end, at forårssæsonen for alvor har ramt Mallorca.

Ikke alene betyder det, at øen på alle måder viser sig frem fra sin allerfineste side og fortæller os, at sommeren er godt på vej. Forået er også ensbetydende med en meget vigtig religiøs tid for mange spaniere: PÅSKEN - og med den bliver traditioner bragt til live gennem en lang række festligheder rundt omkring på hele øen: 

SEMANA SANTA fejres i hele Spanien. Processioner, optog og arrangementer finder sted hele påskeugen, herunder optog på Skærtorsdag, processioner på Langfredag og diverse festlige parader Påskesøndag. 

FORÅRETS BYFESTER OG FESTIVALLER, hvor parader slipper deres religiøse islæt, mens levende musik, markeder og shows udgør de ubestridte højdepunkter i byer og landsbysamfund over hele øen - altsammen for at fejre forårets komme. 

Forbered dig på helt fabelagtig familieunderholdning! - og check endelig BEST OF Palmas oplevelseskalender for løbende opdateringer om, hvad der foregår i en by i nærheden af dig!

Rigtigt god påske! - Felices Pascuas!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia