21. august 2019

RCD Mallorca er tilbage i La Liga!

Øens fodboldklub over dem alle - RCD Mallorca - er på kun to sæsoner kravlet fra den tredjebedste række til Primera División - La Liga - efter sejr sidst i juni måned

Fodboldklubben RCD Mallorca vendte lørdag den 17. august 2019 tilbage til den bedste spanske række efter hele seks år væk fra det fornemme selskab. Oprykningen blev en kendsgerning efter en kamp mod Deportivo La Coruña sidst i juni, hvor RCD Mallorca leverede et comeback af de helt store i returkampen. 

Det betyder, at klubben i den kommende sæson befinder sig i La Liga og dermed igen får mulighed for at spille mod Spaniens bedste hold, herunder Barcelona og Real Madrid. Og ovenikøbet på hjemmebanen Estadio de Son Moix. 

Efter sæsonens første La Liga-klub den 17. august, hvor RCD Mallorca vandt 2-1 over Eibar, står kampen på søndag den 25. august kl. 17 mod Real Sociedad i Palma. Det bliver givet et brag af en kamp, hvor RCD Mallorca vil kæmpe for at leve op til sidste uges resultater, som for alvor har bragt klubben tilbage blandt de allerbedste. 

Klubben var omkring årtusindeskiftet blandt Spaniens bedste hold og vandt Copa del Rey i 2003. To gange sluttede klubben på tredjepladsen i La Liga, mens man nåede finalen i den tidligere Europa Cup i 1999. Efter disse så fremragende resultater rykkede RCD Mallorca ud af La Liga i sæsonen 2012-13, hvorefter de rykkede ned i den tredjebedste række i 2017. Oprykninger to sæsoner i træk har imidlertid igen sikret klubben en plads i den forjættede, bedste række. 

Mød op på Estadio de Son Moix på søndag og støt Los Bermellones i kampen mod Real Sociedad kl. 17! Følg også med på BEST OF Palmas oplevelseskalender, hvornår sæsonens øvrige hjemmekampe finder sted, så du kan sikre dig en plads på tilskuerpladserne hos den klub, Michael Laudrup trænede en enkelt sæson tilbage i 2010-11!

Tillykke med oprykningen! Enhorabuena, equipo!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia