20. maj 2020

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS - UGENS PROFIL #21

Denne uges virksomhedsprofil tilbyder det BEDSTE inden for kommunikation og marketing

signalkommunikation ApS er ikke længere bosiddende på Mallorca, men har flyttet sit primære kontor til Danmark, samtidig med at virksomheden har skiftet navn til SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS ApS.

Bureauet har stadig meget stærke bånd til Mallorca, og virksomhedens ansatte deler stadig kontorfaciliteter i det centrale Palma, når de er på øen for at besøge kunder og deltage i møder og strategiske sessioner med klienter og samarbejdspartnere. 

Full-service kommunikationsbureau 

Dermed er SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS stadig et full-service kommunikationsbureau, der har erfaringen til at være strategiske rådgivere og djævelens advokater for ledelsen - uden samtidig at have for fine fornemmelser til at yde direkte, operationel hjælp med din daglige kommunikation til markedet. 

De skriver annoncetekster, pressemeddelelser og virksomhedsprofiler / -brochurer, udarbejder marketingflyers og kundemagasiner, står for udformning af teksterne til dit website og dine uploads på de sociale medier. Samtidig er de også meget brugt som oversættere fra dansk til engelsk og omvendt af alle typer tekster. 

Kort sagt: Ingen kommunikationsopgave er hverken for stor eller for lille

Og selvom virksomheden i dag primært arbejder ud fra Danmark, er SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS altid klar til at assistere med en hvilken som helst type strategisk, taktisk eller operationel kommunikationsopgave, du måtte have. På Mallorca eller på fastlandet. I Skandinavien eller andetsteds i Europe. r

Virksomhedsprofilen vil blive opdateret her på BEST OF Palma snarest. Indtil da er du meget velkommen til at checke bureauets egen hjemmeside for yderligere information

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble