12. december 2019

Slip lyset ind! - og få 10% rabat

Vil du se lyset - hvad enten det er i dit hjem eller på kontoret - bør du kigge nærmere på det gode lys fra DANISH LIGHTING!

DANISH LIGHTING har mere end 40 års erfaring med lys, design, arkitektur og fantastisk håndværk.  

Det er en profilkunde, der er specialiseret i at udvikle og levere det mest optimale lys at arbejde og leve i til deres meget brede kundebase, der spænder fra kirker, museer, rådhuse og retsbygninger + øvrige offentlige institutioner over vuggestuer, børnehaver og skoler til private hjem. Der er derfor tale om en lysspecialist, der kender alle de specifikke lysbehov, der findes, når man færdes hver dag i også netop dit miljø. 

Tilbud på alle lamper: 10% rabat frem til den 31. december 2019

Som en speciel julekampagne til BEST OF Palmas følgere og læsere, kører DANISH LIGHTING netop nu et fantastisk tilbud, hvor du får 10% på samtlige lamper i deres sortiment. 

Tilbuddet gælder helt frem til den 31. december 2019, og det eneste, du skal gøre, er at ringe eller sende dem en mail, så I kan tale nærmere om, hvordan de slipper det gode lys ind hos dig. 

Inden da er du mere end velkommen til at lege med lyset lige her og på kundens egen hjemmeside, hvor du kan klikke dig ind i et specialiseret univers, alt efter om du ønsker viden som privat- eller erhvervskunde. 

Du træffer DANISH LIGHTING på tel: +45 3315.1514 og / eller på emailadressen info@danishlighting.dk, og de sidder klar til at hjælpe dig med at finde den BEDSTE lysløsning til netop dig og dine behov. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia