12. juli 2019

STEELHOUS.ES - UGENS PROFIL

Denne uges virksomhedsprofil, uge 28, udvikler og bygger højkvalitets modulære boliger på Mallorca ved hjælp af de seneste innovationer på området.  

Præfabrikeret og modulær teknologi har betydet en markant udvikling og forskel i måden, boliger bliver bygget på i dag. Prefabrikationsprocessen sikrer ikke alene høj kvalitet og præcision. Den er også ensbetydende med mål- og mærkbare besparelser på maskiner, transport, personale mv, hvilket i praksis udmønter sig i, at en pris på et modulært hus ligger ca. 30% lavere, end tilfældet er for lignende, traditionelle murstenskonstruktioner.

BEST OF Palma er stolte af at introducere STEELHOUS.ES!

STEELHOUS.ES er et progressivt, innovativt og top professionelt konstruktionsfirma, der i øjeblikket er ansvarlig for en lang række højt profilerede byggerier på de baleariske øer. For ganske kort tid siden blev et nyt og spændende projekt i Santa Ponsa - første linje til havet - præsenteret; billeder vises ovenfor. Mange boligområder på Mallorca udvides i disse måneder med denne yderst professionelt udførte og omkostnings- og tidseffektive form for nybyggeri, og som det seneste virksomhedsinitiativ har anerkendte STEELHOUS.ES nu også netop markeret sig på markedet for mikroboliger som reaktion på verdens befolkningstilvækst. 

For yderligere information

om hvorfor modulære hjem er det nye bæredygtige boligalternativ - bortset fra de oplagte argumenter, at modulære boliger er omkostningseffektive, skaber mindre affald og producerer mindre forurening - og om arkitektur og design af mikrohuse, herunder pladsbesparende plantegninger og grundplaner, små præfabrikerede rum mv., 

Kontakt venligst STEELHOUS.ES i dag for et mere præcist indblik i, hvordan din nye drømmebolig kan se ud:  

+34 655 16 69 49
info@steelhous.es 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia