25. marts 2020

STUDIO BUTTERS - UGENS PROFIL #13

Med det spirende forår udenfor vores vinduer iagttager vi i øjeblikket, hvordan årstidernes skiften foregår - fra vores vinduer. Corona virussen har sat os i en ekstraordinær situation, hvor vi endnu ikke har kunnet finde shorts og solbriller frem - eller havemøbler, for den sags skyld.

I stedet føler vi os velsignet over hver dag, der går, uden at nogen i vores nærhed bliver ramt af sygdommen, og vi føler os heldige at have et velfærdssystem med læger og sygeplejersker og mange andre, som fortsat gør alt, hvad de kan for at passe på os - nogen gange ovenikøbet med risiko for deres eget helbred. 

Ugens virksomhedsprofil, uge 13, giver os et glimt af foråret 
- og dermed også et glimt af håb

midt i den nuværende verdensomspændende krise. Selvom alt er lukket ned, inkl. STUDIO BUTTERS, har vi stadig billeder af tidligere udførte og meget smukke projekter. Og med svenskfødte Carola Butters egne ord:

"Jeg savner mit arbejde. Jeg savner at kunne tage min datter på tur i parken. Jeg kan næsten ikke vente med igen at kunne løbe rundt på stranden sammen med hende. Ting, vi tidligere tog for givet, er nu pludselig alt, hvad jeg drømmer om. Forbliv raske".  

Tak for ordene, søde Carola! Herfra håber vi, at også du vil forblive rask, i sikkerhed og - for nu - indendøre sammen med din dejlige familie. Vi håber samtidig, at vi allesammen snart igen kan genoptage livet indendørs i naturen, som vi allesammen elsker så højt - sammen med de mennesker, vi elsker allerhøjest. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble