24. oktober 2019

STUDIO BUTTERS - UGENS PROFIL

Ugens virksomhedsprofil, uge 43, har ramt lige ind i hjertet på det mallorquinske marked  

og STUDIO BUTTERS er også klar til at ramme DIG i dit hjerte, når det handler om at vække netop dine indretningsdrømme til live. Uanset om det er i dit hjem eller på kontor. Eller uanset om det er allerede i dag, I starter dialogen, eller du vil vente til engang i løbet af efteråret, når bladene for alvor skifter farve, og du også føler dig klar til et skifte.  

STUDIO BUTTERS ejes af svenskfødte Carola Butters, som ønsker intet mindre end at hjælpe dig til at skabe en varm og hjemlig følelse - om det så vitterligt er i dit hjem, eller det er i dit kontorlandskab eller et helt tredje sted. STUDIO BUTTERS er STEDET, du kan gå til, når du har brug for assistance til at transformere et hus eller et rum til noget, der er langt større, og som rummer en varm, behagelig og afslappende stemning, hvor du kan hygge dig og føle dig tilpas. 

Derfor: Hvis du ønsker dig et interiørprojekt, der skal udmønte sig i et HJEM, er du kommet til det helt rigtige sted!

Så ring til Carola Butters, så snart du har brug for inspiration til din indretning! Ikke alene står hun klar til at give dig din første konsultation gratis. Hun vil også begejstre dig med sine idéer, sin entusiasme og sit væsen. Et møde med STUDIO BUTTERS vil guide dig henimod præcist den stil, du fremadrettet vil kalde din - og kun DIN, og Carola Butters vil gøre dig begejstret for rejsen dertil! 

... og så bare lige for at gøre alt endnu nemmere: Carola Butters taler både svensk, dansk, engelsk og lidt spansk!

+34 659 828 605
info@studiobutters.com

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia