26. marts 2020

Vedholdenhed, styrke og håb

Kære læsere og følgere af BEST OF Palma.

Corona pandemien er nu tæt på at have ramt samtlige lande verden over, og dermed har den forårsaget voldsomme nedlukninger i både Europa og USA. Selvom vi ser håbefulde signaler fra Kina, hvor flere skoler genåbner og produktionen igen begynder at tage fart, kæmper læger, sygeplejersker og medicinsk personale i resten af verden for at redde menneskeliv. Samtidig er rigtigt mange virksomheder - ejere og ansatte - helt naturligt bekymrede for økonomien. Nationale regeringer og folketing præsenterer i disse dage gigantiske hjælpepakker for at afbøde de økonomiske konsekvenser af corona - og samtidig sende et meget klart signal til os alle: Vi skal se og tænke fremad og dermed forberede os på livet efter corona!

Vi går stadig mod svære tider, og vi sender derfor vores varmeste tak til alle, der arbejder hårdt for at holde hjulene i gang - inden for både omsorgs- og plejesektoren og i samfundet som helhed. 

Vi må stå sammen! - og måske især i disse dage, hvor vi fysisk holder afstand. Vi må forblive stærke, raske og optimistiske! Og - hver aften fra vores respektive altaner - håber vi herfra, at vi fortsat vil klappe ad den mange mennesker i det mallorquinske og spanske sygehusvæsen, som hver dag arbejder mere end hårdt for at tage vare på os alle. 

De varmeste og BEDSTE hilsener til jer alle fra hele teamet bag BEST OF Palma

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble