18. marts 2020

Vi står sammen. Hver for sig

For kun en uge siden skrev vi, hvordan den seneste tid havde båret præg af travlhed og masser af møder med både nuværende profilkunder og mulige nye. Det var skønne - og meget aktive - dage.  

Denne uge starter vi med at skrive, at at vi i løbet af de næste to uger af vores arbejdsliv vil fokusere på at få ordnet en masse på de indre linjer, fordi vi naturligvis overholder myndighedernes anvisninger og retningslinjer om at holde os hjemme og samtidig nøje følger udviklingen af coronavirusset. 

Kontrasten er voldsom, men vi holder hjulene i gang
Vi - Mallorca, Spanien og verden - står sammen. Hver for sig

Vi vil fortsat hjælpe med at vækste jeres respektive forretninger. Hos BEST OF Palma er det vores mission at understøtte vækst ved at booste awareness om de mange fantastiske virksomheder og butikker rundt omkring på Mallorca. Og selvom vi stadig prøver at forstå, hvad det er, der sker i verden i øjeblikket - og samtidig de store og åbenlyse konsekvenser, det vil have for både Mallorca, Spanien og verden som helhed - insisterer vi på at fastholde vores mission. Nu. Mere end nogensinde. 

Vores primære bekymring er også uforandret: At alle omkring os holder sig raske, hvilket naturligvis ikke udelukkende betyder vores egne familier og tætte venner, men samfundet som helhed. Derfor arbejder vi allesammen hjemmefra og er fast besluttede på at vise, at Mallorca står sammen. I såvel gode som dårlige tider. Selv når vi er i lock-down og arbejder fra vores respektive hjemmekontorer: Vi står sammen, og vores afstand er udelukkende fysisk. Så hvis du er et shoppingcenter eller en lokal forretning i udkanten af byen, en restaurant eller en café, et 5-stjernet boutiquehotel eller en finurlig secondhand shop i bymidten: Vi er her fortsat for at hjælpe dig med at få den opmærksomhed - og de kunder - du fortjener, så snart vi er tilbage igen for fuld styrke. 

Det betyder, at vores mission om at hjælpe dig vækste og styrke din virksomhed er mere relevant end nogensinde før. Og det betyder, at vi vil gøre vores BEDSTE for at stille vores digital platforme og tilstedeværelse til rådighed for dig, hvad angår dine nyheder og informationer, som du mener, kan være både inspirerende og interessante for vores læsere og følgere = dine eksisterende og kommende kunder, og som dermed kan øge kendskabet til dine specifikke aktiviteter og initiativer. Vi sørger kort sagt for at holde hjulene i gang BEDST muligt, så du er hurtigt klar igen på den anden side af krisen. 

Du er meget velkommen til at kontakte os - også i weekender:

Telefon: +34 606 020 104
Telefon: +45 2424 7780 
Email     j@skplus.dk

Animo! - og en stor og dybfølt tak til alle de mange i sygehus- og omsorgssektoren, som går på arbejde hver dag og kæmper hårdt for at forhindre smittespredning og for at holde os alle raske! I fortjener i dén grad de klapsalver, I modtager fra Mallorcas mange altaner, terrasser og hustage i øjeblikket. Tak!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia