AGORA PORTALS INTERNATIONAL SCHOOL

Hvad gør AGORA PORTALS INTERNATIONAL SCHOOL så anderledes?

Det korte svar ville være: "Alt!" Men hvis du spørger skolens rektor Rafael Barea, lærerne, forældrene og eleverne, er vi sikre på, at du vil få at vide, at AGORA PORTALS er en skole, der er 100% dedikeret til at fremelske og styrke hver elevs individuelle talenter - og derefter til at uddanne ham eller hende til at blive bedst muligt forberedt på at leve i en globaliseret verden. 

På AGORA PORTALS handler det om at være - eller lære at blive - den bedste version af dig selv. Akademisk og socialt. Til gavn for både dig selv og for samfundet. Det handler om at være en del af noget større - og om at give tilbage. Eller som både skolens plakater og mange af eleverne selv fremhæver: "Mit hjem er Mallorca. Mit klasseværelse er verden".

At være en del af den prestigefyldte og velrenommerede NACE gruppe sætter AGORA PORTALS blandt de fem væsentligste uddannelsesinstitutioner og -grupper i verden. Gruppen ejer tilsammen 50+ skoler over hele verden og har 40+ års erfaring i uddannelsessektoren. Derudover beskæftiger koncernen 1.800+ lærere og uddanner i øjeblikket 18.000+ studerende. Det daglige arbejde efter mottoet: "We Globeducate!" er dermed AGORA PORTALS svar på de stadigt skiftende uddannelsesmæssige behov hos børn og unge i dag. Det er en international skole, der går forrest, når det drejer sig om både uddannelsesfilosofi og -praksis, og hvor samtlige lærere modtager den fornødne træning og efteruddannelse for at sikre, at alle børn på skolen får den BEDST tænkelige og mulige uddannelse.

Sagt med ordene af en af dem, der er dagligt involveret i læringen på AGORA PORTALS:

"AGORA PORTALS er meget mere end fysik / kemi, spansk og matematik. Det er en skole, der symboliserer den ånd og retning, dens navn antyder: Døre, der skal åbnes og verdener, der skal udforskes. Mulighederne for at udvikle deres interesser og opdage nye verdener er ubegrænsede, og takket være dette føler ethvert barn sig værdsat og set. Foruden skolelivet organiserer og deltager eleverne i velgørende kampagner for at forberede dem til at være bidragende medlemmer af samfundet, når de bliver ældre. Som lærer føler jeg, at hver dag er en mulighed for at udforske fantastiske nye verdener med mine elever. Projekter og samspil i undervisningen giver dem en central rolle, og klasseværelset bliver et sandt agora, hvor hver stemme tæller og har værdi", fortæller biologiærer Eva Fitz.

For yderligere oplysninger, herunder download af brochurer og information om optagelsesprocessen, ring meget gerne direkte på: 

+34 971 684 042

Skolens åbningstider er:

Manday - fredag
kl. 09:00 - 17:00

Lørdag og søndag lukket. 


Følg med på Facebook

bubble