AT MILA'S BAR & GRILL

Så' det endelig officielt: AT MILA'S BAR & GRILL har åbnet sine døre 

Kører du gennem Calle Santa Ponsa, vil dit øje med det samme fange et livligt sted og skilt på torvet - og hos BEST OF Palmas redaktion kan vi lige så godt være ærlige og sige, at det er intet mindre end et skønt syn: AT MILA'S BAR & GRILL. 

Skønne oplevelser og fantastisk mad - good times & great food

Ejet af skandinaviske Michael Shroder og hans russiske hustru Mila er der her tale om en restaurant og bar, der tilbyder et internationalt fusionskøkken med et overraskende og altid meget kvalitetsbevidst twist, og som serverer alt fra kødretter, der får englene til at synge + vegetar- og veganeralternativer, der ligeledes får mundvandet til at løbe. Kort sagt: Uanset om du ønsker et godt stykke kød, en burger eller alt godt fra havet; om du er vegetar,  veganer eller lider af fødevareallergi - du skal blot nævne dine ønsker for kokken og personalet, og så vil de ellers sørge for, at du får intet mindre end en skøn oplevelse og fantastisk mad. For som deres skilt og logo meget tydeligt siger: AT MILA'S BAR & GRILL - good times and great food. 

Alt hvad dit hjerte - og dine smagsløg - begærer 

Restauranten, hvorfra du også kan købe take-away, holder åben hele året - dog med reducerede tider i vintersæsonen. Stedets ejere tager AT MILA'S BAR & GRILLs slogan meget alvorligt og bogstaveligt, og der er derfor tale om et menukort, der vil få dine smagsløg op i højeste gear. Ikke alene finder du fantastiske forretter og hovedretter fra både hav og gård; du kan også give din søde tand en oplevelse langt udover det sædvanlige, for Mila er kendt for sine skønne kager og desserter. Og som et ekstra plus kan du ikke kun bestille direkte fra restaurantens dessertkort; du kan også købe lagkager, fødselsdag- og bryllupskager + meget, meget mere på bestilling. 

Kvalitet fremfor kvantitet

AT MILA'S BAR & GRILL tilbyder kvalitet fremfor kvantitet med tema-aftener fra forskellige lande hver gang og har desuden planer om at afholde madkurser, skandinavisk julefrokost (med opstart allerede fra midten af November) og både en jule- og nytårsaftensmenu i selve restauranten og som take-away. Derudover bliver der vist sport i baren og ind imellem afholdt karaoke-aftener - ligesom der også fra tid til anden vil være showafter med live musik. 

Udover restaurantens og barens egne arrangementer og aktiviteter, er du også selv velkommen til at booke AT MILA'S BAR & GRILL til afholdelse af enhver type arrangementer, så der er efterhånden kun tilbage at køre direkte forbi restauranten for ved selvsyn at se nærmere på det spændende menukort, inkl. fantastiske kager og desserter + et vin- og ølkort, som tilsammen vil begejstre og give dig og alle øvrige gæster nogle skønne timer og mindst lige så skøn mad. Eller sagt med AT MILA'S egne ord: Good times & great food. 

bubble