BANKS ABSTRACTIONS

Farver, der skaber glæde 

Uden på nogen måde at ville lyde højtravende tør vi alligevel godt gå linen ud og sige, at en introduktion til den danske kunstner Line Banks verden har potentialet til at ændre dit syn på livet. Hendes malerier er abstrakte gengivelser og fortolkninger, der forløses i eksplosioner af lys og farver. Hos BEST OF Palma er vi på ingen måde bange for at gå så langt som til at sige, at BANKS ABSTRACTIONS ikke blot nøjes med at sætte et smil på dine læber: De vil gøre dig forelsket og få dig til at se verden i et anderledes, mere farverigt og gladere lys. Kort sagt: BANKS ABSTRACTIONS handler om glæde. Om at skabe og give glæde. 

BANKS ABSTRACTIONS er originale malerier, der på smukkeste vis blander farver, lys og skygge fra Skandinaviens kølige blå og frodige grønne med den stærke og varme følelse af Spanien, Mallorca og Middelhavet. Detaljerigdommen er overvældende og kan bl.a. stamme fra det indre af en blomst eller fra figurer og mønstre i træer og sten - altsammen repræsenteret i og synonymt med BANKS ABSTRACTIONS' kunstneriske univers. 

Ligesom Line Bank selv lever et liv i farver - et rigt liv fyldt af mennesker, eventyr og rejser - formår hun at videregive sine mange og varierede indtryk af kultur og natur til andre mennesker gennem sine pensler og lærreder. Hun har en sjælden evne til at fange farver og lys, og hendes meget personlige fortolkninger af livet, sanseindtryk og oplevelser videregiver hendes glæde til alle de mennesker, som er heldige nok at stifte bekendtskab med hendes kunst. 

Efter selv at være vokset op - og senere at have stiftet sin egen familie - i Danmark, er det i naturlig forlængelse af BANK ABSTRACTIONS at fokusere på de kølige nuancer, der findes i Nordeuropa. Efter sidenhen at have boet i New Zealand, på det spanske fastland og i dag at være bosiddende i Andratx, Mallorca, er det lige så naturligt, at hendes malerier nu også indeholder og videreformidler inspiration fra Middelhavets pulserende liv og varme farver. Derfra evner Line Bank at bringe det hele sammen - nordens enkelthed og kulde og sydens temperament og varme. Hun evner at overføre en ægte og altfavnende farve- og livsglæde til hendes lærreder - og til de mennesker, der køber hendes kunst og derved bliver inspireret til at føle den samme farve- og livsglæde hver dag i deres eget hjem eller på kontoret, hvor malerierne indtager en prominent plads. 

Gør dig selv en kæmpe tjeneste og slå vejen forbi BANKS ABSTRACTIONS' galleri og kreative værksted i Andratx! Vi garanterer, at du efterfølgende vil bære farverne, mønstrene, lyset - og fremfor alt glæden - med dig indeni. Line Banks malerier er langt mere end originale kunstværker. De er autentiske, daglige symboler på en glæde, der vil inspirere dig og få dig til at sætte langt større pris på livets mangfoldighed - dets farver, lys og skygger.

Åbningstiderne i BANK ABSTRACTIONS' galleri er:

hver onsdag kl. 10:00 - 13:00
eller efter aftale. 

De malerier, der er til salg, kan også ses på BANKS ABSTRACTIONS' hjemmeside og på udstillinge hos Nykredit i Palma centrum, hvor du også er velkommen til at se nærmere på de udstillede værker efter aftale. 


Følg med på Facebook

bubble