CLINICA VETERINARIA BENDINAT

Når kun de bedste fagfolk skal behandle dit kæledyr

Veterinærklinikken i Bendinat ledes af den engelske dyrlæge Nick Murgatroyd, som har mere end 20 års erfaring, og et team af spanske dyrlæger, der hver har 10+ års viden og erfaring med både venlig og kompetent pleje og behandling af alle typer kæledyr.

Klinikken inkluderer fuldt udstyrede operationslokaler og tager nødopkald 24 timer i døgnet på +34 680 417 828.

På CLINICA VETERINARIA BENDINAT vil du opleve, hvordan både dyrlæger og medarbejdere gør alt, hvad de kan for dine firbenede familiemedlemmers helbred og velvære - og ikke kun, mens de befinder sig på selve klinikken, men også før deres behandling i form af kvalificeret rådgivning, og bagefter i forbindelse med grundig opfølgning.

Dyrlægeklinikken i Bendinat bærer præg af et varmt, hjælpsomt og professionelt team, der bekymrer sig oprigtigt om deres patienter - og som samtidig formår at tage hånd om deres ejere. Teamet overstiger konsekvent de forventninger, man som ejer til et sygt kæledyr kan have i forhold til målrettet pleje og behandling. Deres ekspertrådgivning er direkte, men altid givet med empati og respekt for situationen, og deres service er upåklagelig.

Så snart man besøger klinikken, står det klart, at samtlige medarbejdere stræber efter at give alle kæledyr og deres ejere henholdsvist den bedst mulige pleje og rådgivning. Og når man spørger de mange kunder - både firbenede patienter og tobenede ejere - er der ingen tvivl om, at forpligtelsen til kvalitet, ærlighed og respekt for både dyr og mennesker anerkendes af alle.

CLINICA VETERINARIA BENDINAT kommer varmt anbefalet, og flere kunder rangerer ovenikøbet klinikken til at være blandt de allerbedste og førende dyrlæger på Mallorca. De siger alle som én, at også dit kæledyr vil blive taget hånd om med både største medfølelse og dygtighed.
 
På klinikkens hjemmeside kan du få flere og mere detaljerede oplysninger om, hvor og hvordan de tilknyttede dyrlæger bedst kan hjælpe - med alt fra forebyggende sundhedsrådgivning, konsultationer og microchipning til generel bedøvelse og operationer, kirurgi og indlæggelse mv.

Åbningstiderne er: 

Mandag - Fredag    
kl. 09:00 - 13:30 og igen 14:30 - 18:30  

Lørdag         
kl. 10:00 – 12:30  

24t nødtelefon

Der tales både engelsk og spansk på klinikken. 


Følg med på Facebook

bubble