EL TORO FOODS

Smagen af Sydafrika på Mallorca 

Menneskene bag EL TORO FOODS er meget passionerede omkring deres sydafrikanske kultur og de mange forskellige madvarer, smage og dufte, der følger med - herunder biltong, droëwors, chili bites, boerewors og tærter. EL TORO FOODS fremstiller alle deres produkter ved hjælp af lokale råvarer, som de tilsætter traditionelle krydderier og originale smagsstoffer for at sikre, at alt får den helt rigtige smag af Sydafrika - men blot lige her på Mallorca.

EL TORO FOODS opererede under navnet PIE IN THE SKY indtil for to år siden, da café- og tærtebutikken besluttede sig for at skifte navn og logo. Siden da er opmærksomheden omkring det fantastiske afrikanske køkken steget og forretningsaktiviteterne eskaleret, og i dag producerer de sydafrikanske ejere og deres medarbejdere sunde, fedtfattige og helt naturlige produkter i Palmanova ved hjælp af lokale ingredienser, men udelukkende efter traditionelle metoder og gamle familieopskrifter.

EL TORO FOODS leverer gratis over hele øen, hvilket betyder, at køkkenet betjener marinaer og både i stor stil. Kunderne tæller dog langt flere end de sydafrikanere, som enten bor på eller besøger Mallorca gennem deres arbejde på både og yachts. De inkluderer både vandrere og cyklister samt andre sportsfolk og motionister, som gerne vil have naturlige og rene fødevarer og proteinholdige snacks, da de sydafrikanske specialiteter ikke bare er super sunde; de er også utroligt lækre og meget vanedannende!

Produktudvalget består bl.a. af:

EL TORO biltong - en krydret og lufttørret snack, der er lavet af 100% oksekød og som til enhver tid kan nydes med en kold øl, et glas vin eller en sodavand. Selvom alle former for smagsstoffer tilsættes biltong i Sydafrika, holder EL TORO FOODS sig den originale + en chilikrydret version, fordi de er meget bevidste om ikke at benytte farvestoffer, men ønsker at holde sig til 100% naturlige produkter. EL TORO biltong vakuumpakkes af hensyn til holdbarheden. 

EL TORO chili bites - tynde, håndskårne oksekødspinde, der er marineret i en blanding af autentiske krydderier og efterfølgende tørret, til de er helt perfekt sprøde. Og redaktionen på BEST OF Palma har allerede fået adskillige smagsprøver: De er stærkt vanedannende! - men heldigvis også meget sunde! EL TORO chili bites sælges efter vægt i små poser, eller kan også vakuumpakkes af hensyn til holdbarheden. 

EL TORO droëwors - en lufttørret pølsesnack, der sælges i to varianter: Den originale sydafrikanske og én krydret med hvidløg. Droëwors er også vakuumpakket, så de kan holde sig længere tid. 

Udover ovenstående specialiteter sælger EL TORO FOODS også de originale EL TORO boerewors og billtongbarer - ligesom også en bred vifte af andre sydafrikanske specialiteter, herunder te, småkager og likører, chutneys, sodavand og cider, er inkluderet i EL TORO FOODS store portefølje. Dertil - ikke at forglemme - kommer naturligvis den store tærteproduktion, der ligeledes bages i køkkenet i Palmanova med egne krydderiblandinger. 

I dag udgør EL TORO biltong ca. 70% af den samlede forretning, mens tærterne tegner sig for de resterende 30%. Dette er dog på ingen måde til at se, når du møder EL TORO FOODS rundt omkring på øen til de mange begivenheder i sejlbranchen og andre sociale arrangementer i især Calvia og Santa Ponsa området, hvor 100% af alle EL TORO FOODS produkter normalt bliver udsolgt i løbet af ganske få timer. 

Så du skal være hurtig, når du ser EL TORO FOODS madtruck, for nyheden om de sydafrikanske specialiteter er løbet som en steppebrand over øen, og vi tør godt garantere, at "hvis du først har prøvet dem én gang, kommer du tilbage og vil have flere!"

Åbningstiderne (før der skiftes til sommeråbning) er:

Mandag - torsdag lukket

Fredag - lørdag
10:00 - 14:00

Søndag lukket

bubble