ES RAOR, SANT ELM

En perle af en restaurant på vestkysten

I et tidligere fiskerhus med tre århundreder af historie bag sig - og i hvad byens beboere betegner som et af de bedste steder på Mallorca, nemlig byen Sant Elm - ligger Es Raor restauranten, der har fortsat mere end 25 års tradition fra den tidligere så berømte og berømmede El Pescador restaurant. 

Og det er ikke udelukkende byens egne indbyggere, der finder superlativerne frem, når det gælder både byen og restauranten. For Sant Elm er en af de hyggeligste byer på Mallorca, som ellers kan prale af rigtigt mange fantastiske og autentiske steder. Den ligger på det yderste sydvestlige punkt - og perlen i byen er netop restauraten Es Raor: En helt unik fiskerestaurant i vandkanten og i de smukkeste omgivelser. 

Menukortet på Es Raor er spækket med lækre fisk, skaldyr og steaks - og har desuden en række børnevenlige retter. Alt sammen med smag og nydelse i højsædet fra nøje udvalgte og udsøgte råvarer fra Middelhavsregionen i stilfuld kombination med typiske mallorquinske vine. 

Der findes næppe skønnere omgivelser end på Es Raor, hvis du vil nyde en dejlig frokost eller middag. Udsigten er helt unik og solnedgangen kendt for at være en af de smukkeste på Mallorca. 

God fornøjelse! - og velbekomme!


Følg med på Facebook

bubble