FISIOSAN FYSIOTERAPI

Logoet siger egentlig det hele: FISIOSAN - advanced health treatments. Eller på dansk: FISIOSAN - avancerede sundhedsbehandlinger

... og mere behøvede vi egentlig ikke at skrive, for efter selv at være blevet behandlet hos FISIOSAN i Palma og derudover at have sendt flere familiemedlemmer, venner og bekendte samme sted hen, når de pludselig fik brug for det, kan vi verificere, at udsagnet på logoet holder vand: Der er tale om intet mindre end avancerede sundhedsbehandlinger. Og ovenikøbet så tilpas avancerede - ved brug af den mest avancerede teknologi på markedet - at de rent faktisk VIRKER. 

Samtidig er der tale om et personale, som ikke alene går op i deres arbejde og har mangeårig erfaring inden for hver deres felt, men som sætter sig dybt ind i tingene og forskellige behandlingsformer og -løsninger, og som ærligt rådgiver om muligheder og besværligheder undervejs i dit forløb. 

Hos BEST OF Palma kan vi varmt anbefale FISIOSANs forskelligartede fysioterapibehandlinger af alt fra forebyggelse og sports- og overanstrengelsesskader til genoptræning og hjælp til ømme muskler og led. Behandlingerne spreder sig over et meget bredt felt, inklusive: 

.  Sportsmassage og -fysioterapi
.  Laserbehandlinger
.  Kinisio-taping i forrbindelse med sportsskader og/ eller overanstrengelse
.  Osteopati
.  Akupunktur
.  Chokbølge-terapi
.  Tidlig stimulering for de 0- til 6-årige med henblik på bedre motorik, balance og koordinering mv. 

I forhold til den igangværende karantæne og lock-down på Mallorca har FISIOSAN netop meddelt på sin Facebook-side, at de genåbner fra den 27. april 2020, hvor de primært vil tage sig af hastesager og behandlinger, der kræver nøje kontrol af fremdrift. Personalet har naturligvis taget en række forholdsregler for at sikre patienters og egen sikkerhed, og både brug af handsker og masker er obligatorisk.

Samtidig bedes alle tage kontakt for at forhåndsbooke en konsultation og behandling:

På telefon:
+34 871 95 86 66 eller +34 667 42 70 02

eller pr. mail:
centrofisiosan@gmail.com

Sprog
Spansk, men i hvert fald en enkelt behandler (Nando Soler Bustamante) taler rigtig godt engelsk


Følg med på Facebook

bubble