Unik oplevelse og udvikling i særklasse

Fodboldtræning

Børne-, ungdoms- og voksenspillere fra hele Danmark, Skandinavien og / eller engelsktalende lande har her en fantastisk mulighed for at få et unikt supplment til deres igangværende fodboldtræning. 

Dansk fodbold-licenstræner Peter Fejerskov, som tidligere var fastboende på Mallorca i 5+ år, tilbyder børn, unge og voksne personlig og / eller holdtræning. Han er kendt for sine stærke holdninger til talentudvikling og for sin glæde ved teknisk fodbold - og arbejder i dag målrettet med både individuel og teamtræning af færdigheder, motivation og selvtillid. 

Gennem sit arbejde med Vicente del Bosques internationale fodboldakademi, som han har været primusmotor på at få etableret i Danmark siden 2017, har han ligeledes et stort kendskab til spansk fodbold indefra og har samarbejdet med nogle af de bedste spanske ungdomstrænere. Gennem sin erfaring fra Spanien og sin træneruddannelse i Danmark + sin nuværende trænerstilling af hhv et dansk U13- og U19-hold samt hans scoutingopgaver er han i stand til at stille med et dedikeret trænings- og arbejdsprogram, der skal: 

  • udvikle dine tekniske og taktiske færdigheder
  • arbejde målrettet med dine mentale styrker
  • videreudvikle og styrke din fysiske udvikling. 

Det eneste, du som spiller skal bidrage med, er en lyst til fodbold. En lyst til at lære. Og en lyst til at blive bedre. 

Fodboldlejre på Mallorca – evt. inkl. turneringsdeltagelse

Udover arbejdet som træner hjælper Peter Fejerskov med at arrangere træningslejre på Mallorca. Hjælpen dækker alt fra hoteller, adgang til gode kunstbaner, træningsmodstandere, transportfirmaer, eventuelle sessioner med spanske gæstetrænere osv – alt sammen til fornuftige priser. 

Træningslejrene gennemføres året rundt og gælder både børne-, ungdoms- og voksenspillere, som kan booke både hele uger og forlængede weekender – alt efter hvad behov og ønsker er. Det eneste, du / I selv skal klare, er flybilletterne Danmark / Palma de Mallorca tur / retur; alt andet sørger Peter for at stille til rådighed. 

Træningslejrene kan naturligvis også inkludere turneringsdeltagelse, idet mange stærke udenlandske / europæiske hold gæster øen med jævne mellemrum - sammen med hold fra det spanske fastland. 

Træningslejrene har tidligere været afholdt for både danske pige- og drengehold, som alle: 

  • har deltaget i to daglige træningspas
  • har haft venskabs- og træningskampe mod udvalgte spanske klubhold
  • har modtaget gæstetræning af spanske trænere fra Real Madrid og Vicente del Bosques nationale og internationale team
  • er blevet indkvarteret på lokale hoteller med sund kost og gode muligheder/ faciliteter 
  • har inkluderet sjove, lærerige og spændende teambuilding aktiviteter. 

Uanset om du er spiller eller træner: Giv dig selv og / eller dine spillere chancen for en unik oplevelse og for udvikling i særklasse. Kontakt Peter Fejerskov & træn fodbold på Mallorca! 

bubble