GALLERY CORNER

Unik kunst - inspireret af Balearerne

GALLERY CORNER er et moderne kunstgalleri beliggende i Palmas gamle bydel, som tilbyder dig en sjælden mulighed for at udmykke dit hjem til overkommelige priser - og ovenikøbet med kunst, der får dig til at føle det, som om du var på rejse på De Baleariske Øer i dit eget hjem! Takket være en bred vifte af unikke kunstfotos, originale kunstværker og illustrationer, informative vintagekort og håndlavede fliser - hvoraf alt er af den baleariske region - har du her mulighed for blot at dekorere og udsmykke dit hjem med unikke værker.

GALLERY CORNERs overordnede kunstsamling udgør fotokunst, som alle er udtryk og refleksioner fra Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera) + en stor samling af vintagekort, der er helt speciel. Dertil kommer et stort udvalg af håndlavede fliser, som du ikke kan finde indrammet andre steder. De originale kunstværker, der udstilles, er ligeledes lokale og omfatter alt fra store akrylmalerier på lærred til skulpturer, illustrationer og fotokollager.

GALLERY CORNER har valgt sit navn med omhu. Det ligger på et nærmest magisk hjørne i Palmas gamle bydel og indbyder til, at du går på opdagelse i kunstværker, du ikke vil kunne finde andre steder. Derfor: Gå en tur gennem La Lonja og stop i GALLERY CORNER! Vi er sikre på, at det vil blive så fantastisk et besøg, at du vil komme igen og igen.

Åbningstiderne er: 

Mandag - Lørdag
10:30 - 19:30

Søndag lukket

Der tales både spansk og engelsk i galleriet + svensk, hvis ejeren er i huset


Følg med på Facebook

bubble