HSJ CLINIC - DR HUW JONES

"Den BEDSTE på øen. Fantastiske behandlinger. Informativ og professionel rådgivning. Et kompetent og skønt team" 

... var blot nogle af ordene, der bliver sat på HSJ CLINIC - DR HUW JONES - da redaktionen fra BEST OF Palma foretog en helt uvidenskabelig spørgerunde blandt nogle af klinikkens åbenlyst begejstrede kunder. 

Og det står da også helt klart, at vi hos HSJ CLINIC - DR HUW JONES bliver budt velkommen af et yderst servicemindet og gæstfrit personale i et dejligt, lyst og rummeligt receptionsområde. Når vi går videre ind i den moderniserede klinik, der tæller fire behandlingsrum med et omfattende udvalg af CTN-teknologisk udstyr, der er unikt for Mallorca, introduceres vi til en hud- og kosmetisk specialist, der stræber efter at øge den naturlige skønhed med topmoderne behandlinger. Og begejstringen er næsten håndgribelig. Faktisk er en af DR HUW JONES' kunder gået så langt som til at kalde ham intet mindre end "en medicinsk tryllekunstner". 

Hos HSJ CLINIC - DR HUW JONES er filosofien helt enkel: Det handler om at lytte. Lytte til kundernes bekymringer og adressere dem ved hjælp af dokumenterede og gennemtestede behandlinger og produkter. Denne særlige filosofi sikrer, at du altid forlader klinikken med resultater, der ikke kun lever op til, men meget ofte langt overstiger de forventninger, du havde, da du kom. I praksis betyder det, at du her har at gøre med en klinik og et professionelt behandlingsteam, som ikke forsøger at tilpasse dine bekymringer til deres behandlinger. I stedet kan du være sikker på, at de altid vælger netop den type behandlinger, procedurer og anbefalinger, der passer bedst til dine individuelle bekymringer og ønsker. 

Kombinationen af omfattende, praktisk erfaring og stor ekspertise betyder, at HSJ CLINIC - DR HUW JONES konstant arbejder for at give alle kunder de bedste svar på alle individuelle spørgsmål og krav. Derudover søger klinikken at fjerne det tabu, der stadig i et vist omfang præger kosmetisk medicin, ved at gøre det lettere for folk at tale om deres bekymringer i stedet for blot at ignorere dem - og have det dårligt. 

Perlerækken af ambitiøse behandlinger spænder vidt og inkluderer bl.a.: 

Forskellige ansigts- og hudbehandlinger, herunder alt fra botox, hårfjerning med laser og tandblegning til ikke-kirurgiske behandlinger, LED-ansigtsmaske, kemiske peelings, cryolipolysis (fjernelse af fedt) og meget, meget mere.  

Altsammen med fantastiske resultater og de BEDSTE anbefalinger fra klinikkens mange kunder.   

Så hvis du beslutter dig for at bruge tid på at genskabe gløden i din hud, få en speciel foryngende behandling eller noget helt tredje, ligger HSJ CLINIC - DR HUW JONES kun et minut fra Bendinat-afkørslen på Palma-Andratx motorvejen og tilbyder dermed let og hurtig adgang - uanset hvor du kommer fra på øen. Book en aftale om en gratis konsultation allerede i dag - og gør dig klar til nogle af de allerbedste kosmetiske og medicinske behandlinger i morgen! Du vil ikke fortryde det!

Klinikkens åbningstider er: 

Mandag - onsdag
09:00 - 17:00

Torsday
09:00 - 19:00

Fredag
09:00 - 17:00

Lørdag
10:00 - 13:00

Søndag lukket

Der tales både spansk og engelsk på klinikken


Følg med på Facebook

bubblemedia