KINETIC BODY CARE

KINETIC BODY CARE er din vej til bedre mobilitet. Din BEDSTE og hurtigste vej til at få hjælp ved skader, myoser og forskellige ubalancer i kroppen. 

Jan Rasmussen, som er danskfødt og -opvokset, flyttede fornylig til Mallorca med sin familie - og som en naturlig konsekvens af flytningen valgte han også at tage sit firma KINETIC BODY CARE med sig. Da han i mange år havde været aktiv sportsudøver - i sportsgrene fra håndbold til basketball og svømning - begyndte Jan Rasmussen for nogle år siden at kombinere sin kærlighed til cykling med svømning, og derfra blev han interesseret i triathlon og cross-training. Sammen med de meget positive oplevelser, som sport bringer, fulgte desværre også skader. Og for at gøre en lang historie kort førte skadespauser bl.a. til, at Jan Rasmussen besluttede sig for at lære mere om menneskekroppens kompleksitet.

I dag er Jan Rasmussen specialist i sportsbehandlinger - uddannet inden for både triggerpunkt-behandling og massage - ligesom han er i stand til at lokalisere smerte og behandle den gennem dybdegående massage. Sammen med sin dybdegående viden om kroppens baner, frigørelse af led mv. er Jan Rasmussen blevet en efterspurgt ekspert, når det drejer sig om alt fra smertelindring, behandling af skader og dybdegående massage. For enhver form for kropslig ubalance er Jan Rasmussen klar til at hjælpe, og han udfører sine behandlinger i dit eget private hjem eller på hans klinik i Sa Cabaneta, Marratxi.

KINETIC BODY CAREs ydelser omfatter:

Helsemassage

En afslappende behandling, som sænker både stressniveauet og produktionen af såvel kortison som insulin. Samtidig falder dit blodtryk, blodomløbet forbedres, og dit åndedræt vil føles mere frit og ubesværet. Alt dette fortsætter også efter behandlingen, som du derfor har glæde af i lang tid efterfølgende. 

Migrænebehandling

80% af befolkningen lider af spændingshovedpiner, mens det estimeres, at ca. 15% lider af decideret migræne. Med fokuseret massage kan mange spændinger og smerter fjernes - ligesom frekvensen og styrken af spændingshovedpinerne kan væsentligt mindskes. 

Recovery boots

Recovery boots bruges, så du kan komme dig hurtigere efter træning eller kan restituere bedre efter en uge, hvor du har gået/ stået meget. 20 minutter med Recovery boots svarer til 48 timers restitution, og derfor kan støvlerne med fordel bruges i forlængelse af en behandling. 

Sportsmassage

Denne form for behandling er virkelig effektiv og fokuseret på enten småskader og udspænding af overbelastede muskler. Samtidig er behandlingen 100% skræddersyet til hver enkelt klient - ligesom behandlingen tager udgangspunkt i dine specifikke behov. 

Computerspændinger

Rigtigt mange mennesker har statisk arbejde, som fortsætter i deres fritid, hvor de f.eks. sidder foran deres computer eller taler meget i telefon. Det betyder, at de bruger deres muskler, men ikke bevæger dem ret meget. Derved opstår myoser og spændte områder, hvor muskulaturen ikke bliver strakt ud/ brugt. Dertil kan det give smerter i skuldrene, hvorfor en målrettet massage kan løsne op og afhjælpe hver af disse tilstande. 

Cupping

Cupping er blevet praktiseret gennem tusinder af år. Det kan nogle ting, som massage ikke kan, herunder løfte muskelmembranen, lave undertryk og ad den vej skabe et vacuum, som sender blod og affaldsstofer væk fra musklerne. På den måde er cupping et fantastisk supplement til massagen, hvis du døjer med småskader eller er meget spændt op i muskulaturen - f.eks. med myoser. 

Tape

Når man undersøger for - og afslører - visse typer skader, kan sportstape være en god lindring, fordi det understøtter det beskadigede væv. Ved undersøgelse og afsløring af skade kan sportsbåndet lindre og understøtte beskadigede væv.

Sammenlagt er vi ikke hos BEST OF Palma bange for at sige, at alle kan drage fordel af Jan Rasmussens og KINETIC BODY CAREs behandling og ekspertise. Dyrker du sport og spiser sundt, er det tæt på at være den BEDSTE måde, du kan passe godt på dig selv på: At lade Jan Rasmussen gøre det for dig!  

Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingspriser og referencer på KINETIC BODY CAREs hjemmeside og Facebook side. Derudover er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte Jan Rasmussen direkte med alle de forespørgsler, du måtte have; han er klar til at hjælpe med stort som småt. 

Jan Rasmussen taler engelsk og dansk.  


Følg med på Facebook

bubblemedia