LINDNER GOLF RESORT

En ø-oase for børn og voksne i alle aldre!

Beliggende direkte på Bendinats smukke golfbane, kun få minutters kørsel fra Palma og tæt på lystbådehavnen Port Portals må LINDNER GOLF RESORT siges at opfylde næsten ethvert ferieønske!

Hotellets eksotiske, afrikanske design lader dig lægge et hektisk hverdagsliv bag dig - og inspirerer dig til blot at slappe af og drømme. Denne spektakulære oase fungerer nemlig som et vidunderligt golfhotel, et eksklusivt kursted, et romantisk gemmested og et sjovt familiested. Alt på én og samme tid!

Værelser og suiter 

LINDNER GOLF RESORTs 128 værelser, hvoraf de 31 er suiter, udstråler Afrikas eksotiske mystik, og alle er udstyret med egen terrasse eller balkon. Dertil kommer, at de er indrettet med en skøn blanding af luksus og hygge - samtidig med, at de er forskellige i størrelse og design, alt efter deres kategori. Hver enkelt værelse repræsenterer således sin egen lille ferieoase, og personalets sans for detaljen giver dig en velfortjent pause fra hverdagens rutiner. 

Restauranter og barer 

På LINDNER GOLF RESORT handler det ikke kun om tilbyde et ekstraordinært køkken. Det handler også om at tilbyde en følelse af velvære i alle aspekter og henseender. Uanset om du vil forkæle dig selv med en stor chokoladeis ved poolen, har lyst til at nyde en fabelagtig gourmetmiddag i stearinlysets skær, eller du foretrækker at være omgivet af venner i en livlig atmosfære af tapas og vin, handler LINDNER GOLF RESORT om at tilbyde dig et køkken med sjæl. Alt er tilberedt til dig, der elsker god mad, og som ønsker at nyde den i afslappede omgivelser. På Niko's Place får du middelhavskøkkenet, når det er allerbedst, mens du på Chumbo Pool Restaurant får serveret friske salater, storslåede steaks, lette pastaretter og eksotiske cocktails.

Børn og familier

Helt i overensstemmelse med sit ønske om at være "ikke bare bedre, men anderledes" er LINDNER GOLF RESORT et skønt familieferiested. De velindrettede og store familieværelser og Bendi Club - hotellets eget børnehus med legeplads - er til rådighed hele året. Derudover har LINDNER GOLF RESORT som fast børne- og familiepolitik, at alle ydelser inkluderer morgenmad - ligesom du også får tilbud om diverse børneprogrammer og en veltilberedt børnebuffet. Kort sagt: Her får både du og din familie præcist den type ferie, I allesammen har drømt om! 

Wellness og spa

Den 500 m² store Bahari Skønhed & Spa-afdeling strækker sig over to etager, der har som eneste formål at forkæle dig fra top til tå i en vidunderlig eksotisk og afslappet atmosfære. "Bahari" er swahili for "hav", og lige som havet fjerner alle spor i sandet, fjerner Bahari Spa alt stress og jag på en uforglemmelig, smuk måde. Udover både indendørs og udendørs pool, to saunaer og et enkelt dampbad venter der dig også luksuriøse wellness- og skønhedsbehandlinger samt holistiske velværebehandlinger. 

Lad os gøre en lang historie kort: LINDNER GOLF RESORT er glamour og elegance kombineret med familiehygge og afslapning! En helt igennem fantastisk oase, hvor du kan nyde den BEDSTE ferie nogensinde - lige efter dit eget hoved!

LINDNER GOLF RESORT from Jørn Simmenæs on Vimeo.


Følg med på Facebook

bubble