LUME & CO, GENOVA

Den hemmelige ingrediens er passion

Lume & Cos beliggenhed er præcist lige så betagende som restaurantens menu er udsøgt. 

Lume & Co er placeret i den vestlige del af Mallorca - meget tæt på hovedstaden Palma og kun 1 km fra Genova - midt i smukke skovområder og med naturens renhed og friske luft som naboer. Derudover udgør restauranten en del af den historiske bygning Son Berga, hvis tårn repræsenterer en tidligere, væsentlig del af øens forsvarsværker. 

Lume & Co er middelhavets gastronomi og køkken, når det er allerbedst, og konsekvent med lækre og sunde ingredienser som sine hjørnestene. Men måske allervigtigst - og som restaurantens efterhånden knap så hemmelige ingrediens - er passionen. Restaurantens passion for at bruge kun de bedste af de bedste kvalitetsprodukter, inkl. 100% bæredygtigt kød fra fritgående, græsfodret kvæg - altid ledsaget af den bedste og mest smagfulde garniture og hjemmelavede saucer. Men selvom restauranten har specialiseret sig i kød, viser dens menu sin bemærkelsesværdige alsidighed ved også at tilbyde en række vegetariske retter, herunder velsmagende vilde fisk, sæsonens grøntsager og et stort udvalg af salater.

Restauranten rummer let 150 gæster og har ageret vært for arrangementer på op imod 380 personer, hvor så også samtlige indbydende udendørsfaciliteter blev taget i brug. Så leder du efter en restaurant, der er velegnet til at modtage og servicere grupper - skal du være vært for en eksklusiv gastronomisk aften og ønsker en lækker menu med ledsagende vine, eller du har brug for et sted til at afholde et firmaarrangement eller større møde, en privat vinsmagning eller et restaurant, hvor du kan fejre din fødselsdag: Lume & Co har sammensat et væld af pakker, der indeholder alt fra kaffepauser og fingermad til eksotiske frokoster og lækre middagsmenuer - alle rige på mallorquinsk smag og duft og med en fremragende service, der matcher både maden og stedet. 

Kort sagt: Lume & Co er et fantastisk sted, hvor du kommer som gæst - og går som ven af huset. 

Sørg også for at fortælle dine venner, familiemedlemmer og måske endda din chef, at lækre måltider og arrangementer, der er designet til grupper, kan bookes både i dagene op til jul og nytårsaften. På BEST OF Palma har vi svært ved at forestille os et bedre sted at fejre juledagene eller det nye år - også i betragtning af, at festlighederne ville foregå på et sted, der kun lige har fejret sin egen første fødselsdag sidst i NOV 2018 og alligevel tæller blandt de førende restauranter på Mallorca.


Følg med på Facebook

bubble