MALBEC, PORTALS NOUS

Argentinsk steakhouse tæt ved den travle havn i Portals. Oser af atmosfære og med lækker mad og spændende vine på menuen

En stor del af at rejse er at gå på opdagelse i det lokale køkken. Bringer din næste rejse dig ikke til Argentina, så stop hos MALBEC WINE & GRILL for en smagsprøve på det ikoniske argentinske køkken med noget af det mest saftige og smagfulde kød i verden. 

På det sociale plan ligner argentinere og spaniere hinanden en del. De mødes meget med både familie og venner, og møderne foregår ofte over god mad. Er maden argentinsk, er der tit tale om forskellige udskæringer af især oksekød og svinekød: Flankebøffer, rib eye, mørbrad og meget, meget mere.  

Dermed er det argentinske køkken langt hen ad vejen et kød-køkken, og selvom der også på MALBEC er hentet fin inspiration i flere af de sydeuropæiske køkkener, er det også her kødet, der spiller hovedrollen – både på tallerkenerne og i restaurantens bevidsthed. Ikke så mærkeligt: Det argentinske oksekød – og MALBECs serveringer af det – er virkelig fremragende. Som de selv siger det: "Alt her er grillet og tilberedt med kærlighed". 

Vin er også en væsentlig del af MALBECs kort. Restauranten eksperimenterer og søger konsekvent at skabe en samlet smagsoplevelse, hvor mad og vin går hånd i hånd.  

Leder du efter et godt steakhouse på Mallorca, så prøv MALBEC! Kødet er stegt til perfektion, er fantastisk lækkert og mørt – og som tllbehør er bl.a. de håndskårne pommes frites, en let sprød salat og et dejligt glas vin et rigtig godt bud.  

Bemærk! MALBEC er kendt for altid at gøre noget ekstra ud af Valentine’s Day – både i forhold til specialmenu og vine! Hos BEST OF Palma holder vi dig naturligvis opdateret i vores nyhedssektion … og bare som et lille insider-tip til den - eller en hvilken som helst anden - dag: Vi har fået en smagsprøve på MALBECs nyindkøbte rosévin, som du absolut ikke må gå glip af! 

Book i dag - og nyd en fantastisk aften allerede i morgen! Bon appetit!

Åbningstiderne er: 

Mandag - Tirsdag 
17:00 - 23:00

Torsdag - Søndag
17:00 - 23:00

Onsdag lukket.

 


Følg med på Facebook

bubble