MODO HAIR & NAILS

Den eneste salon på Mallorca, der arbejder udelukkende med produkter fra luksusmærket LA BIOSTHETIQUE til de BEDSTE hårbehandlinger. Og samtidig professionelle neglebehandlinger med lak, der holder BEDST og længst. Alt i én samlet pakke. Og alt på ét sted. 

Alle kvinder kender det: En dårlig hårdag er ikke bare en dårlig dag. Det er ødelæggende for næsten alt!" - eller som frisør, grundlægger og kreativ direktør hos MODO HAIR & NAILS i Portals, Desi Nedelcheva, siger: "Hvis du vil ændre dit liv, så start med håret!"

Desi er specialiseret i klip, farvning og balayage / farvekorrektion, mens hendes salon tilbyder et bredt og nøje udvalgt sortiment af ydelser:

Hårpleje

Med MODO HAIR & NAILS er dine dårlige hårdage officielt forbi! Desi og hendes personale klipper, så englene synger, og du får flatterende komplimenter for blændende hårfarve og ekspertstyling, der fuldfører dit udseende. For hvordan du end vender og drejer det: MODO HAIR & NAILS ved bare alt om hår, og de ved, hvordan de giver dig præcist det look, du ønsker! Uanset om du bare skal have klippet spidserne, eller du er ude efter et helt helt look: Med MODO HAIR & NAILS, er du sikker på at få en frisure, du vil elske!

Neglebar

Der er ikke noget som en professionel manicure og pedicure, når det drejer sig om et skub opad til selvtilliden! Og lige netop dét får du også her! - for negleteknikerne og -eksperterne hos MODO HAIR & NAILS ved præcis, hvordan de kan give dig den behandling, du har allermest lyst til og brug for. Uanset om du bare vil have filet dine negle og lagt en hurtig lak, eller du har brug for en nærende manicure eller pedicure: Du kan være sikker på at gå fra salonen med lækre negle, der er perfekt ordnet og poleret!

Børnene bliver ekstra fokælet

MODO HAIR & NAILS ved, at dét at klippe dine børn skal være sjovt og ikke stressende på nogen måde - hverken for dem eller for dig som forælder! Derfor er salonen en særlig oase, som giver børnene den BEDST mulige pleje, mens de bliver klippet - og hele familien er underholdt og en god oplevelse rigere.  

Så skærer vi ind til benet lige så flot, som MODO HAIR & NAILS klipper, kan vi ikke sige andet end, at denne salon er en sand BEST OF oplevelse - både på grund af deres egen ekspertise, og fordi de som noget helt unikt på Mallorca satser udelukkende på produkter fra LA BIOSTETIQUE!

Så: Kom forbi og / eller ring for at bestille din næste aftale med MODO HAIR & NAILS: 

C/ Garcilaso de la Vega 1, local 2
07181 Portals
+34 971 096 811

Salonens åbningstider er: 

Tirsdag - torsdag
09:30 - 19:00

Fredag
09:30 - 19:30

Lørdag
09:30 - 17:00

Søndag og mandag lukket. 

Der tales spansk, engelsk og bulgarsk i MODO HAIR & NAILS. 


Følg med på Facebook

bubble