PALMA AKVARIUM

Forbered dig på en WOW-oplevelse af de helt store

PALMA AKVARIUM er en unik og uforglemmelig oplevelse, som bare venter på at blive opdaget og udforsket. Akvariet blev åbnet i 2007, og siden har ikke kun publikum, men også hædersbetegnelserne og anerkendelserne stået i kø. Det er et magisk sted, der er konstrueret på en sådan måde, at du kommer på en rejse gennem alle verdenshavene via 55 tanke, der er hjemsted for mere end 700 forskellige arter fra Middelhavet såvel som fra Det Indiske Ocean, Atlanterhavet og Stillehavet: 

Første stop er Middelhavet 
- kendt som civilisationens vugge igennem tusinder af år og med en havdybde, der er hjemsted for mange forskellige arter. De 25 akvarier, der findes i denne særlige sektion af PALMA AKVARIUM, giver dig mulighed for at komme helt tæt på en masse forskellige og fantastiske fisk, elegante rokker, finurlige søheste, provokerende ål og intelligente blæksprutter. Og i "her må du gerne røre ved dyrene"-poolen får du endda lov til selv at interagere direkte med en række af dem, så du kan lære mere om dem, mens de befinder sig i deres rette element: Havet, der siges at være et af verdens mest fascinerende oceaner. 

Næste stop er det tropiske område 
- hjemsted til den største samling af levende koralrev i Europa! Og på samme tid synonym med eksotiske farver og ren glæde. Dette særlige område består også af mere end 25 akvarier, der tager dig på en magisk tur gennem verdens tropiske have og oceaner og giver dig mulighed for at gå på opdagelse i en enorm mangfoldighed af flora og fauna. Dette er stedet, hvor du støder på sjove guldfisk og mange andre fisk + hajer. 

Herfra finder du vejen frem til haverne 
- et 12.000 m2 udendørs-område med en omfattende fremvisning af den udsøgte flora i Middelhavet. Gå en tur, dyk med rokkerne i en af de mange udendørstanke eller hyge dig på den udendørs legeplads, som er fyldt af bl.a.  hoppeborge, piratskibe og springvand: I haverne er mulighederne for at have det sjovt uendelige, og eventyret stopper aldrig.

Efter et besøg i haverne bliver du guidet videre til junglen 
- hvor du kan opleve Amazonas regnskov med alle dine sanser. Tagterrassens have er en af de største i Europa, der bl.a. indeholder med et 7 meter højt vandfald. Jungle-indbyggerne omfatter en række eksotiske dyr, herunder den forhistorisk-udseende alligator-skildpadde.

Sidste stop på din rejse går til en af de mest fantastiske og dybeste tanke i Europe: "Den Store Blå" 
- der er næsten 9 meter dybt, indeholder den 3,5 millioner liter saltvand og er hjemsted for 11 hajer af to forskellige typer. De lever fredeligt side om side med bl.a. rokker. 

Det bliver nærmest ikke bedre 

Udover sine mange daglige aktiviteter - fra fodringer og snorkling til muligheder for at dykke med hajer feedings - benytter PALMA AKVARIUM også sine faciliteter til afholdelse af en lang række arrangementer, herunder fødselsdags- og dåbsfester, bryllupper og konfirmationer + jubilæer og virksomhedsudflugter. Derudover tager PALMA AKVARIUM sin rolle som underviser meget alvorligt. Skolebesøg, kurser og workshops bliver organiseret for at sikre, at de yngre generationer opnår en forståelse for og et ønske om at værne om havets magiske verden, og at de ligeledes lærer at beskytte og bevare det forbløffende vidunder, der er vores allesammens hav. Endelig organiserer PALMA AKVARIUM også forskellige miljøaktiviteter og deltager i diverse beskyttelses- og bevarelseskampagner.

Alt i alt bliver det nærmest ikke bedre end et besøg i PALMA AKVARIUM:

Det er både sjovt, lærerigt og helt fantastisk - og vi tør godt garantere, at når du først har besøgt stedet én gang, vil du enten ønske, at du kunne blive der for evigt, eller i hvert fald at du kan komme tilbage igen og igen ... 


Følg med på Facebook

bubble