PUERTO PORTALS APOTEK

At tage BEDST muligt hånd om dit helbred og velbefindende er målsætning #1 hos det lokale apotek i Puerto Portals. Men det stopper ikke dér, for den meget dedikerede og hjælpsomme stab gør intet mindre end alt, hvad de overhovedet kan for at give dig den BEDSTE service og rådgivning, du kan få - og ovenikøbet på en professionel og alligevel meget personlig måde. De forsøger at opnå en vis fortrolighed med deres kunder, fordi de mener, at det er netop i nærheden og tilliden, at nøglen til god rådgivning ligger. Den betyder nemlig, at de bliver i stand til at målrette deres omfattende ydelser til netop dig og dit helbred - og så de kan være opmærksomme på eventuelle uregelmæssigheder i din pleje af dig selv. 

PUERTO PORTALS APOTEK er altid på udkig efter måder at udvide og forbedre deres ydelser og produkter, så deres service overfor kunderne forbliver i top. De er gavnlige med råd og vejledning - og er altid åbne for spørgsmål, som de gør deres ypperste for at besvare og finde løsninger på.  

Uanset hvilken medarbejder, du bliver bejent af på PUERTO PORTALS APOTEK, bliver du indhyllet i erfaring, en sjælden evne til at lytte, forstå, hjælpe og støtte. Så når du går ind i netop dette apotek, er det ikke så vigtigt, hvem der står bag skranken; samtlige medarbejdere kan med garanti løse dit problem og hjælpe dig med at finde den BEDSTE løsning.  

De tilbudte ydelser på apoteket inkluderer bl.a.: 

.  Kardiovaskulær kontrol, hvilket indebærer f.eks. blodtryksmåling, glykæmisk kontrol, kolesterol og triglycerider
.  Pilleæske-hjælp, hvor din medicin bliver organiseret på en enkel og overskuelig måde i en ugentlig pilleæske, der fornys uge for uge
.  Yacth-/ Bådservice, hvor apoteket fobereder førstehjælps-kits og tilbyder levering ud af huset, hvis nødvendigt
.  Vandanalyse for at checke, om det pågældende vand er egnet til at blive drukket af mennesker
.  Dermatologisk rådgivning, der hjælper dig til sund hud
.  Meget, meget mere. 

En stor del af kunderne på PUERTO PORTALS APOTEK kommer ikke alene fra lokalområdet i Calvia, men kører også gerne langt for at handle og søge rådgivning på netop dette lokalapotek. Derfor: Hvis du har nogen spørgsmål til ovennævnte ydelser, så kig meget gerne ind på PUERTO PORTALS APOTEK for den BEDST mulige vejledning på markedet - som ovenikøbet altid leveres med et smil.  

Åbningstiderne er:

Manday - Fredag
09:00 - 21:00

Lørdag 
09:00 - 15:00

Søndag lukket

Sprog
Spansk og engelsk


Følg med på Facebook

bubble