ROTORFLUG

Gør din drøm om at flyve til virkelighed:  

Med sine helikopterflyvninger over Mallorca står ROTORFLUG klar til at give dig den ultimative oplevelse, hvor du er garanteret intet mindre end en fantastisk udsigt, uforglemmelige øjeblikke og varige minder. 

At se Mallorca i fugleperspektiv fra en helikopter er virkelig den ultimative oplevelse og noget, du altid vil huske. Og at flyve sammen med netop ROTORFLUG, der har specialiseret sig i helikopterture henover Mallorcas fantastiske landskaber og i smukt vejr, er indbegrebet af eventyr. Piloterne er top-professionelle og har samtidig overskud og indsigt til at give dig en uvurderlig oplevelse, hvor du får alle facetter med undervejs. 

Men ikke nok med, at øen er et af de bedste steder i verden at flyve. ROTORFLUGs særlige helikopterflyvninger fortsætter året rundt. De er allesammen forskellige og inddelt i pakker for at give dig alsidige og uforglemmelige oplevelser. Pakkerne er unikke i deres udformning og kan alle ses i nærmere detalje på ROTORFLUGs website

Heli & Kunst 
Heli & Heste
Heli & Frokost
Heli & Havet
Heli & Wellness
Heli & Vin

Fra fritids- og ferieflyvninger til professionel pilotlicens

Der er ingen tvivl om, at en helikoptertur gør dit ophold på Mallorca endnu mere usædvanligt. Det er definitionen på et ægte WAUW øjeblik - men lige så fantastisk og uforglemmelig en oplevelse, det end må være, er der måske alligevel én ting, der er større: At lære at flyve din egen helikopter!

Forestil dig at tage få din egen licens - dit eget certifat - til at flyve! Uanset om du måtte vælge at blive fløjet rundt over øen af en af ROTORFLUGs erfarne piloter, eller du foretrækker at få den samme pilot til at lære dig at flyve: En helikoptertur vil med garanti give dig en magisk og helt unik oplevelse. For som ROTORFLUGs siger: "Der er ingen bedre måde at beundre vores planets skønhed på end fra en helikopter!"

Så tilfredsstil din nysgerrighed og eventyrlyst: Book en tur til dig selv og / eller en af dine nærmeste, der fortjener en stor og uforglemmelig oplevelse!

BOOK HER

 


Følg med på Facebook

bubblemedia