STEELHOUS.ES

Når modulære huse og stålinnovationer tages til næste niveau!

STEELHOUS.ES er en virksomhed på de baleariske øer, der består af nogle af markedets dygtigste arkitekter, ingeniører og håndværkere, som alle udelukkende arbejder med introduktionen af innovative og højkvalitetsboliger til området.

Nøgleordene knyttet til opførelse af højkvalitets stålhuse, industribygninger og stålkonstruktioner er innovation og opfindsomhed. Kvalitet og holdbarhed. En klart aftalt byggeproces, hvor projektet udføres til fast tid og fast pris. Alt i én pakke. Og alt med omfattende fordele for hver enkelt kunde, herunder:

Omkostningsbevidsthed og -effektivitet

De modulære designhuse, der fremstilles af STEELHOUS.ES, kan skære mere end 30% af prisen sammenlignet med traditionelle murstenskonstruktioner. Generelt anses stålhuse for at være en af de mest omkostningseffektive byggeløsninger, og fordi processen kræver et meget præcist forarbejde og et mindst lige så præcist materialedesign, får du et langt mere effektivt produkt til en lavere slutpris. Derudover fordrer en stålbygning markant mindre vedligeholdelse over tid, hvilket medfører yderligere omkostningsbesparelser i hele bygningens levetid.

Effektivitet

Moderne stål-modulære konstruktioner gør det muligt at bygge på meget kort tid med bl.a. minimale transportomkostninger. Desuden øges effektiviteten af den stålmodulære konstruktion betydeligt ved, at konstruktionen i sig selv ikke kræver yderligere byggesystemer, stilladser eller forstærkninger. Faktisk viser undersøgelser, at det for to identiske bygninger vil være den stålmodulære konstruktion, der bliver opbygget hurtigst - og ovenikøbet op til fire gange hurtigere. Og i byggeprocesser, hvor alt i forvejen har tendens til at løbe op i pris, kan det vist ikke kaldes meget andet end super-effektivt!

Sammenhæng mellem tid og pris 

Fordi den endelige samling af konstruktionen foregår på fabrikken, kan de fleste metalbygninger afsluttes fra start til slut i løbet af få måneder - bl.a. som følge af, at procesplanlægningen ikke så let påvirkes af vejrforhold, som det er tilfældet med byggeri af murstenshuse. Hvor temperaturer under fire grader, regn og høj luftfugtighed har tendens til at forårsage alvorlige problemer, er disse tæt på at være helt udryddet, når vi taler opførelse af stålhuse. 

Præcision

Stålhuse konstrueres og leveres med en nøjagtighed, der næsten sætter dem i direkte kontrast til en "traditionel byggeproces". Sidstnævnte karakteriseres ofte af, at alle aktiviteter udføres on-site, hvilket betyder, at bygningens endelige beskaffenhed helt og holdent afhænger af entreprenørens kvalifikationer, erfaring og professionalisme, af projektlederen, leverandørerne og det øvrige personale. Den stålmodulære byggemetode fjerner muligheden for næsten uundgåelige, menneskelige fejl, der finder sted i forbindelse med traditionelle byggeprocesser, da alt er produceret på fabrik, hvilket nærmest umuliggør fejl i måling, ufuldkomne samlinger eller ringe håndværk.

Miljøvenlighed

Stål er et af de mest miljøvenlige byggematerialer, der findes på markedet - og så kan det ovenikøbet genbruges. Derudover kræver det færre materialer til at konstruere en metalbygning, hvilket giver plads til besparelser inden for både produktion og transport, som ellers er faktorer, der får dit CO2-fodaftryk til at stige. Desuden er metalbygninger generelt mere energieffektive, og de tidligere omtalte reducerede vedligeholdelseskrav gør dem også mere miljø- og energivenligt end murstenshuse, når de måles over tid. 

Højere stabilitet og længere holdbarhed 

Stål- og metalbygninger er næsten uforgængelige, hvilket er en af grundene til, at metalskoler, -kirker og andre kommunale eller statslige bygninger ofte bruges som evakueringssteder i tilfælde af klima- / miljøkatastrofer. Som et eksempel på stabilitet og holdbarhed kan metalbygninger f.eks. modstå meget kraftig vind, tornadoer og orkaner, og de er således bygget til at imødekomme alle typer vejrforhold på særligt udsatte steder.

Kort sagt: Med STEELHOUS.ES som din partner får du ikke alene et hjem, der er bæredygtigt og holdbart, behageligt og smukt. Du får også et hjem, der er til at betale. 

Den moderne udvikling inden for forskning og teknologi har nemlig gjort det muligt at kombinere byggematerialer på en måde, så stålramme-modulært byggeri ikke kan betragtes som en revolution inden for byggesektoren, men snarere som en logisk videreudvikling. 

Så hvad venter du på? Med alle de klokkeklare fordele kan der næsten ikke andet tilbage end at kontakte STEELHOUS.ES alerede i dag for at få at vide, hvordan du BEDST muligt kommer videre og får skabt dit perfekte hjem: 

+34 655 16 69 49
for engelsk- og spansktalende kunder

+34 667 85 93 93
for spansk- og russisktalende kunder

STEELHOUS.ES

Flytning til nye kontorer pågår!

+34 655 16 69 49
info@steelhous.es

Besøg website

Følg med på Facebook

bubble