Tennis / Padel

Mange søger til Mallorca for at få målrettet tennistræning, og der er en del rigtigt gode tenniscentre med trænerkræfter, der bliver benyttet af både børn og voksne som sparrings- og slåpartnere. 

Samtidig har Mallorca den fantastiske fordel, at en af verdens absolutte topspilere Rafael Nadal er fra øens næststørste by Manacor, og at han fortsat tilbringer en del tid hjemme. Han har investeret i sit eget tennisakademi og har åbnet et tenniscenter med dertilhørende museum i Manacor for derved at videregive de træningsprincipper, han har brugt igennem sin karriere som en af de mest vindende inden for tennis.  

Padel-tennis er en sport, der vinder stadigt mere indpas. Alene i Spanien er sporten eftersigende blevet den næststørste idrætsgren målt på antallet af udøvere – kun overgået af fodbold. I dag spiller mere end fem millioner spaniere padel, mens 1.3 millioner spiller tennis. Også i eksempelvis Sverige har man i de par seneste år mærket en markant fremgang i interessen for spillet, og alene i 2016 steg antallet af baner fra 90 til mere end 200 baner. 

Kender du ikke padel i forvejen, spilles det på en bane, der er 20 x 10 meter. Der er et net i midten, og der er bander rundt om banen + som oftest glasvægge og et gitter på  noget af siderne. Der findes også mindre singlebaner, men det er typisk – og i officielt regi – regnes det for et doublespil. 

Der skyder padelbaner op overalt på Mallorca, og både børn og voksne spiller og/ eller modtager træning. 

bubblemedia